«Το νου σας! Γίνεται εγκληματική...» - Ανησυχία με τη δημόσια προειδοποίηση της Κλέλιας Ρένεση στα social media

Η μακροσκελής ανάρτησή της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Οι ακόλουθοι της Κλέλιας Ρένεση στα social media θα έχουν παρατηρήσει, πως η ηθοποιός εκφράζεται ελεύθερα από τα κοινωνικά δίκτυα, τόσο για προσωπικά της ζητήματα, όσο και για όσα την προβληματίζουν σε κοινωνικό επίπεδο.

Την Τρίτη 12/12 η Κλέλια Ρένεση έκανε μια ανάρτηση στο insagram ξεσπώντας για το θέμα των ημερών, που δεν είναι άλλο από τη δολοφονία του χάσκι της Αράχωβας, που άκουγε στο όνομα ''Oliver''.

Για την ώρα δεν υπάρχει επίσημο πόρισμα σχετικά με τον τρόπο, που ο σκύλος κατέληξε, καθώς λέγεται, πως κακοποιήθηκε σωματικά και σεξουαλικά από άνθρωπο ή πως έπεσε θύμα σκυλιών αγέλης (δείτε εδώ).

Η ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση για την κακοποίηση του Oliver

«Την αμεριστη κ απλόχερη συμπαρασταση μου στους πολιτες Αράχωβας κ παρακείμενων χωριων κ στον Δημαρχο Γιαννη Σταθα κ σε ολη την τοπικη κοινωνια , που δεν τους φτανει το σοκ κ η τρομαρα που πηρανε με τον φριχτο θανατο του σκυλακου κ το ενδεχομενο να υπαρχει μεταξυ τους καποιος αρρωστα βιαιος ανθρωπος, δεν τους φτανει που μπηκανε σε καχυποψιες για τον γειτονα κ τον απεναντι, δεν τους φτανει που φοβουνται ν αφησουν τα παιδια να παιξουν εξω, δεν τους φτανει που κανουν συνεχεια συνελευσεις να βρουν ακρη κ ακρη δεν βγαινει, δεν τους φτανει που αλλα λεει ο καθε κτηνιατρος μετατοπιζοντας ολοκληρωτικα τα σεναρια, εχουν κ την υπολοιπη Ελλαδα στο κεφαλι τους να τους κατηγορουν για συγκάληψη εγκληματια κ να τους απειλουν για μποικοταζ μια βδομαδα πριν υποδεχθουν το μοναδικο εισόδημα της χρονιας, αυτο των διακοπων των χριστουγεννων.

Καλα μου πουλακια, η επανασταση του καναπε, ενίοτε εχει πλακα, αλλα καποιες φορες γινεται η ιδια το ιδιο εγκληματικη σαν τα εγκληματα που υποτιθεται παει να τιμωρησει. Το νου σας..
Υγ/ εν το μεταξυ σημερα γινεται πορεια για τα τεμπη, για ενα εγκλημα που κανεις δεν εχει πληρωσει σχεδον ενα χρονο μετα, που χαθηκαν δεκαδες ζωες, που κανενα μποικοταζ δεν προταθηκε.. τι τα θες.. αντιφασεις η ζωη μας ολη», έγραψε η Κλέλια Ρένεση.


Οι δηλώσεις του ιδιοκτήτη του χάσκι

«Η νεκροψία έγινε λίγο άτυπα. Μετά τη νεκροτομή, οι κτηνίατροι μου είπαν "πάρε τον σκύλο και κάνε τον ό,τι θέλεις". Εγώ δεν τον δέχθηκα. Δεν ήθελα να τον παραλάβω έτσι. Παρέλαβα τον Όλιβερ σε τρεις μαύρες σακούλες, ήταν και αστυνομικοί παρόντες. Είπα ότι δεν θέλω να παραλάβω το ζώο μου σε αυτήν την κατάσταση και εάν ήθελαν να τον πάνε σε καύση, γιατί δεν ήξερα τι διαδικασία υπάρχει. Προσφέρθηκα ακόμα και να πληρώσω τον κτηνίατρο και την περιφέρεια. Είπα από την πρώτη στιγμή ότι δεν ήθελα να τον παραλάβω σε τρεις μαύρες σακούλες κομματιασμένο. Μου είπαν ότι είναι δικαιοδοσία μου. Αναγκάστηκα, όμως, να τον πάρω», είπε αρχικά.

«Μετά από αυτό που έχω βιώσει, ήμουν σε τόσο άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ζήτησα τη βοήθεια ενός φίλου μου για να τον θάψω. Τον αφήσαμε σε ένα σημείο και τον σκεπάσαμε με λίγα κλαδιά. Βάλαμε και λίγο χώμα γιατί έβρεχε καταρρακτωδώς. Για 2 ημέρες τον κουβαλούσα μέσα στο αμάξι μου. Τρία αυτοκίνητα άλλαξα για να τον πηγαίνω δεξιά και αριστερά, που τον κουβάλαγα στα χέρια, μου τον έδωσαν με τις πάνες και τα γάντια τεμαχισμένο, με τα σκουπίδια μέσα… cut… Δεν ένιωθα ότι στις σακούλες μέσα ο σκύλος μου».

Η Έφη Γρανιτσιώτη, δικηγόρος του ιδιοκτήτη, δήλωσε στο Live News: «Εξετάστηκε ως μάρτυρας και όχι ως ύποπτος, εγώ δεν ήμουν μαζί του (όπως είχε αναφερθεί αρχικά). Έδωσε στοιχεία που αφορούσαν τη ζωή του Όλιβερ και τις συνθήκες διαβίωσής του. Εξήγησε τι συνέβη την ημέρα που τον βρήκε τραυματισμένο και περιέγραψε τον Γολγοθά που ζει. Δεν έχουμε καμία υποψία για το ποιος μπορεί να είναι. Η μόνη πληροφορία που έχει φτάσει στα αυτιά μας είναι πως έχει μεταβεί κλιμάκιο των Ανθρωποκτονιών για τον εντοπισμό του δράστη».