Αντιγόνη Κουλουκάκου: Οι πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας η εγκυμονούσα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου αποκάλυψε μέσα από συνέντευξή της πως περιμένει το πρώτο της παιδί και πλέει σε πελάγη ευτυχίας γι' αυτό (δείτε εδώ τα πρώτα της λόγια). Το κράτησε κρυφό το πρώτο διάστημα, για να προστατεύσει τον εαυτό της, αλλά και το μωρό της, ωστόσο σιγά σιγά η κοιλίτσα της φουσκώνει και δεν μπορεί πλέον να κρυφτεί. Μάλιστα, δημοσίευσε και τις πρώτες εικόνες με την φουσκωμένη κοιλίτσα της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Φωτογραφήθηκε για το περιοδικό στο οποίο έκανε την αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της, φορώντας υπέροχες δημιουργίες. Κάποια από τα φορέματα αυτά στενεύουν αρκετά στη μέση, επομένως το σώμα της διαγράφεται καλύτερα. Σε εκείνη με το μπλε φόρεμα, μάλιστα, φαίνεται ξεκάθαρα πως το μωρό της έχει μεγαλώσει και το σώμα της έχει αλλάξει.

Οι πρώτες φωτογραφίες της Αντιγόνης Κουλουκάκου με φουσκωμένη κοιλίτσα

Στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε η ίδια στον προφίλ της, πρόσθεσε και την απάντησή της σε ερώτηση που δέχθηκε για τα αρνητικά σχόλια στα social media: «Απαντάς στα αρνητικά σχόλια των social;

Απαντάω στα social γιατί εμπλέκομαι. Όσες φορές με έχουν βρίσει ή έχουν γράψει κάτι αρνητικό για μένα, έχω απαντήσει. Έχω εξηγήσει. Θα μου πεις ότι χάνω τον χρόνο μου. Όχι, γιατί αν θες να δεις μια πρόοδο στον άνθρωπο, οφείλεις να δώσεις ένα δικό σου στίγμα και απαντάς. Αλλιώς, αν δεν απαντάς, τους απαξιώνεις ή τους βρίζεις, πέφτεις στο ίδιο επίπεδο. Και το χειρότερο: αυτή η στάση δεν βοηθά κανέναν, ούτε εσένα να κοιμάσαι ήσυχα το βράδυ. Το να απαντώ είναι κέρδος για μένα, αλλά και για εκείνους που μου γράφουν αρνητικά. Δεν ξέρω τι σταυρό μπορεί να κουβαλάει ο καθένας, τι ζωή περνάει... Καλό είναι να απαντήσω, σίγουρα θα τον βοηθήσω. Εφόσον έχω μπει στο παιχνίδι των social, θα το παίξω με τον καλύτερο τρόπο, με γνώμονα την αισιοδοξία, την καλοσύνη, την αγάπη. Θα φερθώ γενναιόδωρα…».

Δείτε επίσης: Γοητευτικός ψηλός & ψυχολόγος - Αυτός είναι ο σύντροφος της Αντιγόνης Κουλουκάκου

Τα πρώτα πλάνα της από την Γη της Ελιάς που φαίνεται η εγκυμοσύνη της

Τα σενάρια της ζωής καμία φορά συμπίπτουν με αυτά της μοίρας και έτσι η ηθοποιός θα έχει τη χαρά να περιμένει το παιδάκι της, καθώς παράλληλα υποδύεται την εγκυμονούσα στο ρόλο της Ιουλίας στη ''Γη της ελιάς''.

Η Ιουλία λοιπόν περιμένει το παιδί του Στάθη και μάλιστα μέσα από γυρισμένα πλάνα, που προβλήθηκαν από το σίριαλ βλέπουμε για πρώτη φορά τη φουσκωμένη κοιλίτσα της Αντιγόνης Κουλουκάκου!