Σπαραγμός στην κηδεία της 50χρονης που κατασπάραξαν σκυλιά στη Θεσσαλονίκη - Αγκαλιασμένη σφιχτά η οικογένειά της

Βίντεο και φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σπαραγμός στην κηδεία της 50χρονης που κατασπάραξαν σκυλιά στη Θεσσαλονίκη - Αγκαλιασμένη σφιχτά η οικογένειά της

Ένα τρομακτικό περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της Κυριακής 10/12 στις 14:30 το μεσημέρι στην περιοχή της Νεοχωρούδας στη Θεσσαλονίκη. Τρία σκυλιά ξέφυγαν από την επίβλεψη του ιδιοκτήτη τους και αφού πλησίασαν την αυλή μίας από τις βίλες και τα σπίτια που βρισκόταν εκεί κοντά, επιτέθηκαν σε μία 50χρονη γυναίκα που καθόταν μόνη της στην αυλή, με αποτέλεσμα να την τραυματίσουν θανάσιμα και η ίδια να αφήσει την τελευταία της πνοή, σκορπίζοντας θρήνο και πόνο στην οικογένειά της.

Την ώρα που ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκυλιών βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο, έχοντας πάρει προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή την Τετάρτη (13/12), παραμένοντας κρατούμενος μέχρι τώρα, ο σύζυγος και τα παιδιά της άτυχης γυναίκας την αποχαιρετούν για τελευταία φορά στην κηδεία της.

Σπαραγμός στην κηδεία της 50χρονης που κατασπάραξαν τα σκυλιά στη Θεσσαλονίκη

Το πρωί της Τρίτης 12/12 συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 10:00, η σορός της έφτασε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Νεοχωρούδας, με το κλίμα να είναι βαρύ και ασήκωτο. Τα αγαπημένα της πρόσωπα, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες, φώναζαν "αθάνατη" πάνω από το φέρετρό της, τονίζοντας επίσης πως "δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ". Το ThessToday.gr εξασφάλισε πλάνα και φωτογραφίες.

Δείτε επίσης την δημόσια συγγνώμη της Εριέττας Κούρκουλου Λάτση στην 50χρονη γυναίκα και την οικογένειά της και το ξέσπασμα για τον ιδιοκτήτη των κατοικιδίων.

κηδεία 50χρονης που κατασπάραξαν σκυλιά στη Θεσσαλονίκη

κηδεία 50χρονης Θεσσαλονίκη