Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Κώστα Νεστορίδη - Που και πότε θα γίνει η κηδεία του

Η ανακοίνωση του συνδέσμου παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μεγάλη θλίψη προκάλεσε η είδηση θανάτου του Kώστα Νεστορίδη, καθώς ο παλαίμαχος άσσος της ΑΕΚ έχασε τη μάχη, που έδινε τα τελευταία χρόνια με τη ζωή σε ηλικία 93 ετών (δείτε εδώ την ανάρτηση του γιου του).

Οι κιτρινόμαυροι εκφράζουν τη θλίψη τους για τη μεγάλη απώλεια, που βιώνει η οικογένεια της ΑΕΚ. Σχετικά λοιπόν, με το τελευταίο αντίο ο σύνδεσμος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ έκανε γνωστό, πως η κηδεία θα γίνει το Σάββατο 16/12 στο κοιμητήριο Καλλιθέας.

Νωρίτερα της ίδιας ημέρας, στις 11 το πρωί η σορός του ''Νέστορα'' θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα και στη συνέχεια στις 14:00 το μεσημέρι θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία στον ιερό ναό Αγίας Τριάδας δίπλα στην Opap Arena.

Η ανακοίνωση για την κηδεία του Κώστα Νεστορίδη

«Με οδύνη και συντριβή πληροφορηθήκαμε σήμερα την απώλεια του τεράστιου Κώστα Νεστορίδη. Αυτή η πελώρια μορφή της ιστορίας της ΑΕΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν είναι πια κοντά μας και όλοι εμείς που είχαμε την ευλογία να τον γνωρίσουμε, να τον δούμε να αγωνίζεται και να μπούμε στο γήπεδο μαζί του, νιώθουμε συντετριμμένοι.

Δεν υπάρχουν λόγια το ποδοσφαιρικό μεγαλείο του «Νέστορα». Αλλά και τι να πεις για την καλοσύνη, το ήθος και την ανθρωπιά του; Είναι μία απώλεια που μας αφήνει όλους πολύ φτωχούς. Αγαπημένε μας Κώστα Νεστορίδη, καλό σου ταξίδι. Συλλυπητήρια σε αυτούς που μένουν πίσω. Η οικογένεια του πρέπει να είναι υπερήφανη για τον άνθρωπό της», αναγράφει η ανακοίνωση του συνδέσμου των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ.

Το αντίο στο twitter