«Η έκπληξη της βραδιάς ήταν ότι η μικρή...» - Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για την κόρη του Τσιμιτσέλη & της Λασκαράκη στην πρεμιέρα με την Γερονικολού

Το πρώην ζευγάρι "ενώθηκε" για χάρη της Εύας

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Το απόγευμα της Δευτέρας 11/12 πραγματοποιήθηκε στο Village Cinemas στο The Mall η πρεμιέρα της κινηματογραφικής ταινίας που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, έχοντας ως πρωταγωνίστρια την σύντροφό του, Κατερίνα Γερονικολού, Κουραμπιέδες από Χιόνι, και εκεί βρέθηκαν η Βάσω Λασκαράκη μαζί με τον Λευτέρη Σουλτάτο και την κόρη της με τον πρώην άντρα της, Εύα (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες και τα κλάματα της Λασκαράκη).

Την συνύπαρξη αυτή, λοιπόν, θέλησε να σχολιάσει η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της στο κανάλι του MEGA, Ελένη, το μεσημέρι της Τρίτης 12/12, εξηγώντας πως ήταν απρόσμενο για την ίδια που είδε την κόρη του πρώην ζευγαριού δίπλα και στους δύο γονείς της σε μία συγκινητική στιγμή.

Η αναφορά της Ελένης Μενεγάκη στην κόρη του Τσιμιτσέλη και της Λασκαράκη στη χθεσινή (11/12) πρεμιέρα

«Νομίζω ότι η χθεσινή έκπληξη της βραδιάς ήταν ότι η μικρή κόρη του Γιάννη Τσιμιτσέλη και της πρώην συζύγου του, Βάσως Λασκαράκη, ήταν εκεί. Ήταν τόσος κόσμος εκεί, αλλά το ότι υπήρχε εκεί αυτό το κορίτσι και το πολύ γλυκό πλάσμα...», σχολίασε η παρουσιάστρια.

Και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου με τη σειρά της, επισήμανε: «Είναι πολύ σημαντικό να φτάνουν τα παιδιά σε μια ηλικία να μπορούν να καμαρώσουν τις δουλειές των γονιών, ειδικά όταν είναι ένα παιδί που οι γονείς του έχουν χωρίσει και υποστηρίζει και την μητέρα και τον πατέρα χωριστά με την παρουσία της».

Τι συνέβη μετά την εκδήλωση με το πρώην ζευγάρι

Με τη σειρά η Βάσω Λασκαράκη ξημερώματα της Τρίτης 12/12 λίγες ώρες μετά την πρώτη προβολή της ταινίας έκανε και ένα insta story θέλοντας να ευχηθεί καλή επιτυχία στο εγχείρημα του πρώην συζύγου της.

«Καλή αρχή», έγραψε η Βάσω Λασκαράκη

Λασκαράκη - Τσιμιτσέλης