«Kοντραριστήκαμε και αρκετά...» - Η απρόσμενη αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τους γιους της

«Δεν είναι θέμα ότι δεν είχα λεφτά να του πάρω...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Μια προσωπική της εμπειρία με τους γιους της, αφηγήθηκε η Ελένη Μενεγάκη στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και στην Ανθή Βούλγαρη, η οποίοι βρέθηκαν καλεσμένοι, το μεσημέρι της Τρίτης 12/12, στην εκπομπή της. Αφορμή στάθηκε η συζήτηση μεταξύ των παρουσιάστων για το ότι τα παιδιά σήμερα, έχουν κινητό από πολύ μικρή ηλικία.

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τους γιους της

«Η εποχή που ζούμε σήμερα δεν έχει καμία σχέση με πριν από 20 χρόνια που έκανα το πρώτο μου παιδί. Όταν ο γιος μου πήγε Α΄Γυμνασίου, πριν 9 χρόνια δηλαδή, θυμάμαι να μου λέει "μαμά τώρα που θα πάω γυμνάσιο θα μου πάρεις κινητό;". "Ούτε να το σκέφτεσαι” του είπα. Δεν είναι θέμα ότι δεν είχα λεφτά να του πάρω, Μου έκανε εξωπραγματικό. Του το πήρα στη Β΄Γυμνασίου γιατί μου έλεγε "μα έχουν όλοι, είμαι ο μόνος που δεν έχει". Eντάξει κοντραριστήκαμε και αρκετά»

«Ρώτα με μετά στο δεύτερο. Α΄Γυμνασίου πριν ξεκινήσει το σχολείο "παιδί μου, πάρ΄το..." Μέσα στο σπίτι θα το δώσω, είναι διαθέσιμο για όλους. Όταν μου το πρωτοείπε όμως "είπα δεν είναι δυνατόν να μου λέει ένα παιδάκι 12 χρονών ότι θέλει κινητό". Εγώ στα 12 ανατρίχιασα, μου φάνηκε πολύ προχωρημένο» αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η αναφορά της στην κόρη του Τσιμιτσέλη και της Λασκαράκη για πρεμιέρα της ταίνια του ηθοποιού

Το απόγευμα της Δευτέρας 11/12 πραγματοποιήθηκε στο Village Cinemas στο The Mall η πρεμιέρα της κινηματογραφικής ταινίας που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, έχοντας ως πρωταγωνίστρια την σύντροφό του, Κατερίνα Γερονικολού, Κουραμπιέδες από Χιόνι, και εκεί βρέθηκαν η Βάσω Λασκαράκη μαζί με τον Λευτέρη Σουλτάτο και την κόρη της με τον πρώην άντρα της, Εύα.

Την συνύπαρξη αυτή, λοιπόν, σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της στο κανάλι του MEGA, Ελένη, το μεσημέρι της Τρίτης 12/12, εξηγώντας πως ήταν απρόσμενο για την ίδια που είδε την κόρη του πρώην ζευγαριού δίπλα και στους δύο γονείς της σε μία συγκινητική στιγμή.

«Νομίζω ότι η χθεσινή έκπληξη της βραδιάς ήταν ότι η μικρή κόρη του Γιάννη Τσιμιτσέλη και της πρώην συζύγου του, Βάσως Λασκαράκη, ήταν εκεί. Ήταν τόσος κόσμος εκεί, αλλά το ότι υπήρχε εκεί αυτό το κορίτσι και το πολύ γλυκό πλάσμα...», σχολίασε η παρουσιάστρια.

Και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου με τη σειρά της, επισήμανε: «Είναι πολύ σημαντικό να φτάνουν τα παιδιά σε μια ηλικία να μπορούν να καμαρώσουν τις δουλειές των γονιών, ειδικά όταν είναι ένα παιδί που οι γονείς του έχουν χωρίσει και υποστηρίζει και την μητέρα και τον πατέρα χωριστά με την παρουσία της».