«Όταν κάνεις πρωταθλητισμό είναι μοναχικός ο δρόμος...» - Η αποστομωτική απάντηση της Ανθής Βούλγαρη για τις διακοπές των Χριστουγέννων

«Μας αρέσει πολύ η δουλειά μας για να την κάνουμε...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Όταν κάνεις πρωταθλητισμό είναι μοναχικός ο δρόμος...» - Η αποστομωτική απάντηση της Ανθής Βούλγαρη για τις διακοπές των Χριστουγέννων

Συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη, παραχώρησαν το μεσημέρι της Τρίτης 12/12, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη, οι οποίοι βρέθηκαν καλεσμένοι στο πλατό της εκπομπής Ελένη. Οι παρουσιαστές μεταξύ άλλων μίλησαν για τη συνεργασία τους, τον ελεύθερο τους χρόνο, αλλά και για το πως σκοπέυουν να περάσουν τις μέρες των Χριστουγέννων.

Στην ίδια εκπομπή, μία ερώτηση που τους έκανε, η Ελένη Μενεγάκη κατά τη διάρκεια της συζήτησης, έφερε μία απρόσμενη απάντηση από τον συνάδελφό της, με αποτέλεσμα η ίδια να "παγώσει" για λίγα δευτερόλεπτα και να "φουντώσει" στην πορεία (δείτε εδώ).

Όλα όσα είπαν ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βουυλγαρη στην εκπομπή Ελένη

«Τα Χριστούγεννα είναι πολύ ωραία γιατί δεν κάνεις τίποτα, δεν έχει επικαιρότητα και είσαι μια χαρά. Αυτό σε βασανίζει ότι κάνεις εκπομπές και δεν έχει θέματα. Οπότε τι θα κάνεις; Θα λες τα ίδια και τα ίδια. Εγώ είμαι της Πρωτοχρονιάς και του Πάσχα γιατί βαριέμαι. Τα Χριστούγεννα είναι τρεις μέρες που μόνο μπορείς να ξεκουραστείς. Το Πάσχα κάνεις πράγματα, ταξιδεύεις, δεν έχει άσχημο καιρό. Την Πρωτοχρονιά βρίσκεσαι με φίλους» ανέφερε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

«Μας αρέσει πολύ η δουλειά μας για να την κάνουμε. Είμαστε από τους ευλογημένους, μην γκρινιάζουμε. Το βλέπω σαν πρωταθλητισμό. Όταν κάνεις πρωταθλητισμό είναι συγκεκριμένα τα πράγματα που κάνεις. Όταν κάνεις πρωταθλητισμό είναι μοναχικός ο δρόμος» είπε από την πλευρά της η Ανθή Βούλγαρη

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η έκπληξη των παρουσιαστών στη Ματίνα Παγώνη στην εκπομπή "Κοινωνία ώρα Mega"

Την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, η γνωστή λοιμωξιολόγος, Ματίνα Παγώνη, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα Mega", και οι παρουσιαστές της εκπομπής, Ανθή Βούλγαρη και Ιορδάνης Χασαπόπουλος, της είχαν ετοιμάσει μία έκπληξη για ακόμα μία φορά, με αφορμή την ονομαστική της εορτή, που ήταν πριν λίγες ημέρες.

Ξαφνικά, ενώ η εκπομπή βρισκόταν κοντά στο τέλος της, ένας από τους βοηθούς της παραγωγής, ο οποίος κράταγε στην αγκαλιά του μία τεράστια ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα. Η δημοσιογράφος τα πήρε από τα χέρια του και τα έδωσε στο συμπαρουσιαστή της, για να της τα προσφέρει, λέγοντάς της, «Αυτά είναι από εμάς για εσάς με πάρα πάρα πολύ αγάπη, για ένα μεγάλο συγγνώμη, που ξεχάσαμε τη γιορτή σας, πραγματικά».

Ο παρουσιαστής από την άλλη, είπε με την κίνησή της, να δώσει εκείνος «Τα δύσκολα σε εμένα. Γιόρταζε, προχθές, επειδή τη λένε Ματίνα από το Σταματίνα Παγώνη», εκείνη τα δέχθηκε και ευχαρίστησε συγκινημένη.