Λίγοι το παρατήρησαν - Η δραστική αλλαγή στη ζωή της Ελίζαμπεθ Ελέτσι μετά το γάμο με τον Νεκτάριο Λεμονίδη

Σε πελάγη ευτυχίας οι νεόνυμφοι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ελίζαμπεθ Ελέτσι
Instagram / Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι παντρεύτηκε τον άντρα των ονείρων της, Νεκτάριο Λεμονίδη, το βράδυ του Σαββάτου 9/12 σε μία φαντασμαγορική τελετή, μετά την οποία ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι μέχρι το πρωί (δείτε εδώ το φωτογραφικό άλμπουμ από την πιο ξεχωριστή βραδιά του ζευγαριού).

Αφού, λοιπόν, τα πράγματα έγιναν επίσημα, η επιχειρηματίας αποφάσισε να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή της. Πολλές είναι οι νύφες οι οποίες επιθυμούν να κρατήσουν τι δικό τους επίθετο, ακόμη και μετά τον γάμο, όμως εκείνη θέλησε να προσθέσει και του άνδρα της δίπλα από το επώνυμο της οικογένειάς της.

Η αλλαγή στο όνομα της Ελίζαμπεθ Ελέτσι μετά τον γάμο με τον Νεκτάριο Λεμονίδη

Πλέον, όποιος μπαίνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram παρατηρεί πως αναγράφεται χαρακτηριστικά: Ελίζαμπεθ Ελέτσι Λεμονίδου, πριν από όλες τις υπόλοιπες πληροφορίες, τα στοιχεία και τις φωτογραφίες της.

Δείτε επίσης: «Ήρθαν έφαγαν και έφυγαν! Δεν βρήκαμε δώρο τους» - Ελέτσι και Λεμονίδης "καρφώνουν" πασίγνωστο ζευγάρι μετά το γάμο τους

Ελίζαμπεθ Ελέτσι αλλαγή ονόματος

''Πικάντικες'' αποκαλύψεις για την πρώτη νύχτα του γάμου

Αφού ολοκληρώθηκε και το πάρτι μετά το μυστήριο, στη συνέχεια το ζευγάρι έζησε την πρώτη νύχτα του γάμου του με τους δύο να κάνουν αποκαλύψεις στην κάμερα του Super Κατερίνα σχετικά με το πως την πέρασαν.

Το απόσπασμα προβλήθηκε τη Δευτέρα 11/12 με το ζευγάρι να αποκαλύπτει, πως μετά τον γάμο του πέρασε πολλές ώρες σε ένα τζακούζι μέχρι το πρωί, τονίζοντας, πως γενικότερα δεν υπήρχε ελεύθερος χρόνος στη διάθεσή τους.

«Ήμασταν στο τζακούζι! Βγήκαμε από το τζακούζι μωρό μου 5:30 το πρωί; Ήταν πολύ ρομαντικά και πριν το τζακούζι και μετά το τζακούζι», είπε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

«Χρόνο πολύ δεν είχαμε, κάτι κάναμε αλλά χρόνο πολύ δεν είχαμε», είπε ο Νεκτάριος Λεμονίδης.