«Ο αδερφός μου είχε πέσει σε κατάθλιψη! Εγώ ήμουν σε...» - ''Ραγίζει'' καρδιές ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με τον θάνατο του πατέρα του

Έφυγε μέσα σε τρεις μήνες

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ο αδερφός μου είχε πέσει σε κατάθλιψη! Εγώ ήμουν σε...» - ''Ραγίζει'' καρδιές ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με τον θάνατο του πατέρα του

Την Τρίτη 13/12 ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ήταν καλεσμένος στο The 2night show με τον ηθοποιό να ανοίγει την καρδιά του σχετικά με θέματα, που έχουν απασχολήσει το κοινό, αλλά και άλλα πιο ενδιαφέροντα και άγνωστα για τη ζωή του.

Ένα γνωστό κομμάτι, που συγκλόνισε τον ηθοποιό, αλλά για το οποίο δε μιλάει συχνά είναι ο θάνατος του πατέρα του από καρκίνο. Όπως εξήγησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλγης, η διάγνωση έγινε και ο ίδιος αποφάσισε για όσο θα τον είχε δίπλα του να μην αλλάξει το παραμικρό από την καθημερινότητά του (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει η κόρη του Εύα).

Oι δηλώσεις του Γιάννη Τσιμιτσέλη για το πρόβλημα υγείας του πατέρα του

«Μου έχει τύχει με τον πατέρα μου, ήξερα το τέλος. Είχε καρκίνο και όταν έγινε διάγνωση, είχα ρωτήσει τότε τον γιατρό και μου είχε πει τρεις μήνες. Οπότε η αντιμετώπιση, που είχα ήταν καμία σχέση με τον αδερφό μου, το είχε πάρει κατάκαρδα είχε πέσει σε κατάθλιψη. Εγώ ήμουν σε άλλη φάση ακριβώς, δηλαδή έβλεπα τον εαυτό μου, όπως θα ήθελε εκείνος να με δει.

Δε σταμάτησα την καθημερινότητά μου στο παραμικρό και έχεις και τον χρόνο να πεις ένα γεια, δεν είναι το ξαφνικό. Ήταν τρεις μήνες», είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Η σχέση με την κόρη του

«Μου το είπε μετά, ότι ήθελε να παίξει στην ταινία, αλλά είπαμε όχι, γιατί είναι μικρή. Το είχαμε συζητήσει και με τη Βάσω παλιότερα, ότι λογικά βλέπει τη μαμά της, τον μπαμπά της να είναι ηθοποιοί, να παίζουν. Είναι λογικό να τραβήξει μία γραμμή προς τα εκεί, αλλά από εκεί και πέρα, όσο πιο ώριμη τόσο καλύτερα για εμάς.

Δε θα ήθελα να πιέσει κάτι, το οποίο μπορεί να το μετανιώσει μετά», είπε ο Γιάννης Τσιμτσέλης.