«Μην χαίρεστε, αύριο πάλι 7% θα κάνουμε!» - Η αφοπλιστική απάντηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα για τα νούμερα τηλεθέασης στο Fay's Time

Μετά την ανατροπή στα ποσοστά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Μην χαίρεστε, αύριο πάλι 7% θα κάνουμε!» - Η αφοπλιστική απάντηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα για τα νούμερα τηλεθέασης στο Fay's Time

Με χαμόγελα ξεκίνησε την Τρίτη 12/12 το Fay's Time με τη Φαίη Σκορδά να κερνάει του συναδέλφους της στο πάνελ γλυκά (δείτε εδώ), καθώς την προηγούμενη ημέρα, Δευτέρα 11/12 η εκπομπή ξέφυγε από τα μονοψήφια νούμερα σημειώνοντας πάνω από 10% στην τηλεθέαση.

Το σχόλιο του για την ανατροπή αυτή έκανε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σε βραδινή του εμφάνιση στην κάμερα του Happy Day με τις δηλώσεις του να προβάλλονται την Τετάρτη 13/12.

Ο δημοσιογράφος τόνισε, πως ασφαλώς και βλέπει τα νούμερα, ωστόσο δε θα διατυμπανίσει, όπως κάνουν άλλοι συνάδελφοι του την επιτυχία της μίας ημέρας, καθώς αυτό είναι κάτι, που μπορεί να ανατραπεί με ευκολία.

Το σχόλιο του Λάμπρου Κωνσταντάρα για τα νούμερα τηλεθέασης στο Fay's Time

«Αφού μας κέρασε τι να κάνουμε; Πειραζόμαστε, τους είπε μην χαίρεστε, αύριο πάλι 7% θα κάνουμε. Εγώ είμαι από αυτούς, που δε θα κάτσω ποτέ να ποστάρω ούτε την αποτυχία, ούτε την επιτυχία», είπε ο Κωνσταντάρας.

Το επαγγελματικό της μέλλον της Φαίης

«Προσπαθούμε να κάνουμε τον κόσμο να ξεχαστεί και να τον ψυχαγωγήσουμε, είτε και να προβληματιστούμε όλοι μαζί. Δε θα θυσίαζα αυτό, που είμαι για τα νούμερα τηλεθέασης. Όταν κάνεις καθημερινό, είσαι ο εαυτός σου, δεν γίνεται να μην βγει ο εαυτός σου, παρότι ακολουθείς κάποιους τηλεοπτικούς κανόνες, πρέπει να σέβεσαι το κανάλι, γιατί ο τηλεοπτικός αέρας δεν είναι δικό μας.

Με χαμόγελο, ψυχραιμία και στηρίζοντας τους συνεργάτες μου διαχειρίζομαι τις φουρτούνες. Στην τοξικότητα δεν απαντάς, φεύγεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει, ότι δεν στενοχωριέσαι κιόλας. Υπάρχει χρόνος στη ζωή μου για σχέση, αλλά δεν υπάρχει πρόσωπο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συζητιούνται τα συμβόλαια, δεν με ενοχλεί. Μου αρέσει το πρωινό είτε ξεκινάει στις 10 ή στις 12 παρά, αυτό ξέρω να κάνω όλα τα χρόνια, και μου δίνει μία αίσθηση γυναικείου αρώματος. Το πιστεύω αυτό, γιατί ως επί το πλείστον το γυναικείο κοινό είναι αυτό που θα σε ακολουθήσει, όπου και να πας. Μου λείπει η ζώνη 10 με 1, θα το ήθελα πολύ να επιστρέψω, αλλά δεν αποφασίζω εγώ», αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής "Fay's Time" η αγαπημένη Φαίη Σκορδά.