Αλμπέρτο Μποτία: Όλο νάζι και χαμόγελο - Τραγούδησε για πρώτη φορά στα ελληνικά το αγαπημένο του κομμάτι της Ελένης Φουρέιρα

Και όμως το έκανε!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αλμπέρτο Μποτία: Όλο νάζι και χαμόγελο - Τραγούδησε για πρώτη φορά στα ελληνικά το αγαπημένο του κομμάτι της Ελένης Φουρέιρα

O Aλμπέρτο Μποτία είναι αλήθεια, πως δε μας συνηθίζει σε συνεντεύξεις ειδικά στα ελληνικά μέσα, ωστόσο ''έσπασε'' τη σιωπή του και μίλησε στην εκπομπή ''ΟΠΑΠ Game Time'' με απόσπασμά της να προβάλλεται την Τετάρτη 13/12 στο Happy Day.

Ανάμεσα σε όσα είπε ο γνωστός ποδοσφαιριστής ήταν και τα λόγια αγάπης για τον γιο, που έχει αποκτήσει με την Ελένη Φουρέιρα (δείτε εδώ φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι, που μένει το ζευγάρι στα Νότια Προάστια).

Μάλιστα ο Μποτία δε δίστασε να αποκαλύψει, πως παρά το γεγονός, πως του αρέσει περισσότερο η house μουσική από όλα τα κομμάτια της Φουρέιρα το αγαπημένο του είναι το ''Τι κοιτάς'' τραγουδώντας μερικούς στίχους του.

Οι δηλώσεις του Αλμπέρτο Μποτία για την Ελένη Φουρέιρα και τον γιο τους

«Είναι μία νέα εμπειρία, καθώς όπως οι περισσότεροι θα γνωρίζετε έχω ένα μωρό και είναι συναρπαστικό, ανακαλύπτω έναν καινούργιο κόσμο με εκείνον. Θα επιλέξει ο γιος μου τι θέλει να κάνει επαγγελματικά, αλλά είναι δύσκολο να είσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, πρέπει να παλέψεις πολύ.

Είναι δύσκολο να πω ποιο είναι το αγαπημένο μου τραγούδι, αλλά αγαπώ πιο πολύ την house μουσική. Το αγαπημένο της Φουρέιρα είναι το ''Τι κοιτάς''», είπε ο Αλμπέρτυο Μποτία.

Οι πρώτες δηλώσεις του για τον γιο του

Τη σιωπή του για πρώτη φορά την "έσπασε" ο Μποτία σε συνέντευξη, που παραχώρησε στη δημοσιογράφο Σοφία Αλατζά για το Youtube, όπου αποκάλυψε πως είναι η ζωής του ως πατέρας και πως αυτή έχει αλλάξει από τη στιγμή που κράτησε τον γιο του στην αγκαλιά του.

Πώς είναι ο Αλμπέρτο Μποτία εκτός γηπέδου;

Είμαι πολύ θετικός άνθρωπος, προσπαθώ να τα πηγαίνω καλά με όλους και όλα, σέβομαι όλο τον κόσμο. Τώρα πλέον προσπαθώ να δώσω ένα καλό παράδειγμα ως πατέρας στον γιο μου, όπως μου δίδαξε και μένα η οικογένεια μου. Θέλω να είμαι κάθε μέρα καλός άνθρωπος και να βελτιώνομαι.

Η πατρότητα σε άλλαξε ως άνθρωπο;

Με έκανε να δω τη ζωή με διαφορετικά μάτια, να δίνω μεγαλύτερη προσοχή στον γιο μου, στην οικογένεια μου και να είμαι πάντα εκεί, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Δεν αποσυνδέεσαι, είναι πολύ δύσκολο να αποσυνδεθείς όταν είσαι πατέρας και η αλήθεια είναι ότι από αυτή την έννοια έχω αλλάξει. Με το καθημερινό πρόγραμμα της προπόνησης από αποσυγκεντρώνεσαι λίγο, αλλά έχεις πάντα στο μυαλό σου την οικογένεια.