Δεν εντοπίστηκε ούτε στο μυστήριο ούτε στο γλέντι - Τι συνέβη με τον πεθερό της Ελίζαμπεθ Ελέτσι την ημέρα του γάμου της

Πρόκειται για τον πατέρα του Νεκτάριου Λεμονίδη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP - ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
NDP - ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση του γάμου της με τον Νεκτάριο Λεμονίδη παραχώρησε μία νέα συνέντευξη στην εκπομπή Breakfast at star, η οποία προβλήθηκε την Τετάρτη 13/12 (δείτε εδώ το βαρύ ζεϊμπέκικο του γαμπρού).

Ανάμεσα σε όσα παρέθεσε η γνωστή επιχειρηματίας για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής της, το πάρτι που ακολούθησε και τα ευτράπελα, που δεν έλειψαν από τη βραδιά, ήταν και μια συγκινητική αποκάλυψη.

Οι γονείς της Ελίζαμπεθ Ελέτσι είναι γνωστό, πως δεν είναι στη ζωή, όπως και η μητέρα του συζύγου του. Από το γάμο ωστόσο έλειπε και ο πατέρας του Νεκτάριου Λεμονίδη με την Ελέτσι να εξηγεί, πως ο πεθερός της είναι 90 χρονών και δε μπορούσε να δώσει το παρόν στο μυστήριο.

Ο λόγος που απουσίαζε ο πεθερός της Ελίζαμπεθ Ελέτσι από το γάμο της

«Η μητέρα του απεβίωσε πριν ενάμιση μήνα, ο πατέρας του είναι 90 έχει κινητικά προβλήματα, άρα ο μπαμπάς μας έδωσε την ευχή του. Αυτό που άρεσε, που μου είπε ο Νεκτάριος δύο ημέρες πριν από το γάμο μας είναι ότι θα του έρθει η μαμά του, αλλά μου έφερε μια ίδια γυναίκα, εκεί λύγισα αλήθεια!», είπε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Η δραστική αλλαγή στη ζωή της Ελέτσι μετά το γάμο

Αφού, λοιπόν, τα πράγματα έγιναν επίσημα με το γάμο, η επιχειρηματίας αποφάσισε να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή της. Πολλές είναι οι νύφες οι οποίες επιθυμούν να κρατήσουν τι δικό τους επίθετο, ακόμη και μετά τον γάμο, όμως εκείνη θέλησε να προσθέσει και του άνδρα της δίπλα από το επώνυμο της οικογένειάς της.

Πλέον, όποιος μπαίνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram παρατηρεί πως αναγράφεται χαρακτηριστικά: Ελίζαμπεθ Ελέτσι Λεμονίδου, πριν από όλες τις υπόλοιπες πληροφορίες, τα στοιχεία και τις φωτογραφίες της.

Ελίζαμπεθ Ελέτσι αλλαγή ονόματος