«Ο Θάνος δεν είναι… Ας πούμε τίποτα άλλο!» - Ξέσπασε σε κλάματα ο Δημήτρης Κανέλλος για τον αδερφό του Ανδρέα Μικρούτσικου

Τι αποκάλυψε για τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Ο Θάνος δεν είναι… Ας πούμε τίποτα άλλο!» - Ξέσπασε σε κλάματα ο Δημήτρης Κανέλλος για τον αδερφό του Ανδρέα Μικρούτσικου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, παραχώρησε ο Δημήτρης Κανέλλος το πρωί της Τρίτης 13/12. (δείτε εδώ ποιος γνωστός παίκτης ριάλιτι είναι ανηψιος του). Ο τραγουδιστής, μίλησε για την σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί στο παρελθόν απο γνωστό συνάδελφό του, καθώς και για τη σχέση που είχε με τον Θάνο Μικρούτσικο.

Ξέσπασε σε κλάμματα ο Δημήτρης Κανέλλος

«Ήταν γνωστός τραγουδιστής και παραμένει. Με προσκάλεσε στο καμαρίνι του για να πάω να τον δω και εννεοίται με μεγαλη χαρά εγώ πήγα. Και αφού έφυγε και η σχέση του για να πάει να τραγουδίσει, μείναμε οι δυο μας στο καμαρίνι, και κλείνει την πόρτα, την κλείδωσε. Εκεί άρχισα να καταλαβαίνω ότι υπάρχει περίπτωση να με "γουστάρει", να το πω λαϊκά. Στη πορεία άρχισε να με χαϊδεύει και εκεί πάγωσα και του είπα σε παρακαλώ πολύ, εγώ δεν έχω καμία σχέση με αυτά τα πράγματα, εμένα μου αρέσουν οι γυναίκες. Εκνευρίστηκα μαζί με τον τρόμο που ένιωσα και το κατάλαβε και απομακρύνθηκε. Από τότε δεν τον έχω ξαναδει...» αποκάλυψε στην αρχή της συνέντευξής του.

«Θέλω να στείλω σε όλο το πάνελ την αγάπη μου και ιδιαίτερα στον Ανδρέα Μικρούτσικο. Θέλω να του πω ότι εκείνος είχε και θα έχει πάντα έναν αδελφό, παρόλο που δεν είναι εν ζωή ο Θάνος, που σε μένα στάθηκε σαν πατέρας και μου συμπεριφέρθηκε περισσότερο και από πατέρας. Ο Θάνος δεν είναι… Είναι… Ας πούμε τίποτα άλλο» είπε ο τραγουδιστής και ξέσπασε σε κλάμματα.

«Εμένα με συγκίνησε πάρα πολύ το γεγονός ότι ο άνθρωπος ήταν άρρωστος και με πίστεψε, με πήρε μαζί του και με αγκάλιασε κυριολεκτικά και μεταφορικά. Ήμουν ένα από τα νέα μέλη της καλλιτεχνικής του οικογένειας αλλά, παρόλα αυτά, μου συμπεριφερόταν σαν να με γνώριζε χρόνια» είπε στο τέλος.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Λίγα λόγια για τον Δημήτρη Κανέλλο

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νίκαια του Πειραιά. Από πολύ μικρή ηλικία (στην ηλικία περίπου των 8) πήρε μέρος σε σχολικές εκδηλώσεις όπου και τραγούδησε για πρώτη φορά. Στην ηλικία των 11 πήγε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Νίκαιας όπου κι έκανε μαθήματα μπουζουκιού, θεωρίας της μουσικής και αρμονία.

Στα 17 του χρόνια, κι αφού πλέον η ενασχόλησή του με το τραγούδι αυξανόταν, πήγε στο Εθνικό Ωδείο στη πλατεία Βάθης όπου κι έκανε μαθήματα φωνητικής σύγχρονου τραγουδιού με δασκάλα, την Άννα Διαμαντοπούλου. Ήδη από την ηλικία των 16-17 ξεκίνησε δειλά δειλά να δουλεύει, να παίζει κιθάρα και να τραγουδάει, σε μουσικά μεζεδοπωλεία.