«Έκανε τόσα λάθη», «Είναι ομοφοβικό αν είχα γιο και τον έστελνα στο ποδόσφαιρο;» - Χαμός στο Breakfast@Star με Χατζίδου και Παύλου κατά της Μουτίδου

Μετά το βίντεο με το εγχειρίδιο για τους γονείς που προσπαθούν να μην γίνουν τα παιδιά τους ομοφυλόφιλους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έκανε τόσα λάθη», «Είναι ομοφοβικό αν είχα γιο και τον έστελνα στο ποδόσφαιρο;» - Χαμός στο Breakfast@Star με Χατζίδου και Παύλου κατά της Μουτίδου

Η Σοφία Μουτίδου δημοσίευσε ένα βίντεο στο κανάλι της στο Youtube με τίτλο "Πώς να μη μεγαλώσετε τον γιο σας", αναφερομένη στο γεγονός πως πολλοί γονείς προτρέπουν τα παιδιά τους να ασχοληθούν με πιο "επιθετικά" αθλήματα, όπως είναι οι πολεμικές τέχνες, ώστε να μην γίνουν ομοφυλόφιλοι (δείτε εδώ αναλυτικά το ξέσπασμά της).

Απόσπασμα από το βίντεο αυτό προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης 13/12 στην εκπομπή Breakfast at Star και μετά από αυτό ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου εξέφρασαν τις απόψεις τους σχετικά με το θέμα, δηλώνοντας την έντονη διαφωνία τους με την ηθοποιό και τον τρόπο που ειπώθηκαν ορισμένα πράγματα.

Η έντονη αντίδραση Παύλου και Χατζίδου για τις δηλώσεις της Σοφίας Μουτίδου

«Πήγε να κάνει ένα υποστηρικτικό βίντεο κατά κάποιο τρόπο για τους ομοφυλόφιλους, αλλά νομίζω ότι έκανε τόσα λάθη, είπε τόσα λάθος πράγματα και από πού να ξεκινήσουμε. Από τα επιθετικά θέματα;», ανέφερε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

Στη συνέχεια, ο Ετεοκλής Παύλου δήλωσε: «Έχω σοκαριστεί και ως γονιός και ως αθλητής. Τι εστί "επιθετικό άθλημα"; Δεν μπορώ να καταλάβω... Κατ' αρχάς δεν μου αρέσει το "πώς να μεγαλώσετε το παιδί σας", από τον τίτλο το ξεκινάω, με το θέμα της υπόδειξης. Δεν ξέρω πώς προκύπτει η κατηγορία και ο όρος "επιθετικά αθλήματα". Στην αθλητική παιδεία δεν υπάρχει επιθετικό άθλημα πουθενά. Για ποιο λόγο ένας άνθρωπος που έχει επιλέξει να κάνει πολεμικές τέχνες δεν μπορεί να αναπτύξει την τρυφερότητα και την ενσυναίσθηση; Γιατί το καράτε είναι πολεμική τέχνη δεν είναι φτυσίδι και μπουνίδι. Εγώ διαφωνώ πλήρως».

«Δεν υπάρχει επιθετικό άθλημα. Προσβάλλεις τους αθλητές!», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

«Παρουσιάζει τους γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους σε οποιοδήποτε άθλημα ως φαρμακωμένους ανθρώπους και αλλοπρόσαλλους. Από αυτό που βλέπουμε λέω... Είναι ομοφοβικό αν είχα γιο να τον έστελνα στο ποδόσφαιρο; Αν μου έλεγε "μπαμπά, δεν νιώθω καλά στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ κλπ, θέλω να κάνω μπαλέτο" θα το στηρίξω», συμπλήρωσε ο καλός της έπειτα.

«Λέει πολλά πράγματα που δεν κολλάνε...», τόνισε ξανά η Ελένη Χατζίδου και ο ίδιος κατέληξε επειδή η συνεργάτιδά του στο πλατό διαφωνούσε μαζί τους: «Έχει το εγχειρίδιο του σωστού γονέα η Σοφία Μουτίδου; Για να καταλάβω...».