Γιάννης Βαρδής & Νατάσα Σκαφίδα: Οι δύο μεγάλες δοκιμασίες που πέρασαν - «Αφού δεν χωρίσαμε τότε, δεν θα χωρίσουμε ποτέ!»

Ένταση και νεύρα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: Κώστας Καπαρελιώτης
Φωτογραφίες: Κώστας Καπαρελιώτης

Συνέντευξη στο περιοδικό YOU παραχώρησαν ο Γιάννης Βαρδής με τη σύζυγό του Νατάσα Σκαφίδα, ενώ φωτογραφήθηκαν μαζί με τα υπέροχα παιδιά που έχουν αποκτήσει, την 7χρονη Κατερίνα και τον 4χρονο Αντώνη. Το ζευγάρι μίλησε μεταξύ άλλων για την γλυκιά καθημερινότητά του στο σπίτι, καθώς και για τις δύο μεγάλες δοκιμασίες που πέρασαν τα προηγούμενα χρόνια.

Αρχής γενομένης από την πρώτη περίοδο της σχέσης τους, που δεν μπορούσαν να είναι μαζί, καθώς γνωρίστηκαν όταν ο Αντώνης Βαρδής ήταν άρρωστος και ο Γιάννης έπρεπε διαρκώς να βρίσκεται στο πλευρό του. Για την δεύτερη δοκιμασία, αφορμή υπήρξε ένα θέμα υγείας του γιου τους, που τους δημιούργησε ένταση και νεύρα. Όπως λένε, δεν μπορούσαν ούτε να κοιμηθούν από την ανησυχία τους για ένα διάστημα οχτώ μηνών. Ας δούμε αναλυτικά τι δήλωσαν.

Νατάσα ένιωσες κάποια στιγμή ότι δεν μπορούσες να βοηθήσεις τον Γιάννη;

Γιάννης Βαρδής Νατάσα Σκαφίδα Κατερίνα Αντώνης Βαρδής
Φωτογραφίες: Κώστας Καπαρελιώτης

Ν: Το ένιωσα αυτό στην αρχή της σχέσης μας, όταν έχασε τον πατέρα του. Προσπαθούσα να είμαι δίπλα του αθόρυβα, να νιώθει την παρουσία μου γιατί δεν χωράνε λόγια σε αυτές τις περιπτώσεις. Αυτή ήταν μία πολύ δύσκολη στιγμή που περάσαμε μαζί, αλλά νομίζω ότι του στάθηκα.

Γ: Με βοήθησε όπως κανείς άλλος, είναι πάντα δίπλα μου. Τον πρώτο καιρό της γνωριμίας μας, πολλές φορές η Νατάσα ερχόταν στο σπίτι, αλλά επειδή ο πατέρας μου ήταν άρρωστος και έπρεπε να είμαι δίπλα του συνεχώς, πολλές φορές την άφηνα μόνη της για ώρες. Ήταν μία ευκαιρία να φύγει, δεν το έκανε ποτέ, ούτε μου παραπονέθηκε, όσες ώρες και να έλειπα. Μου έκανε τεράστια εντύπωση και δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

Περάσατε μια από τις μεγαλύτερες δοκιμασίες της σχέσης σας στο πρώτο διάστημα, πλέον θεωρείτε ότι δεν σας χωρίζει τίποτα;

Ν: Περάσαμε και δεύτερη δοκιμασία, όταν γεννήθηκε ο μικρός μας, που είχε κάποια θέματα υγείας.

Γ: Κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσης τρέχαμε καθημερινά σε γιατρούς για τον Αντώνη, γιατί είχε διάφορα θέματα με το στομάχι του, κοιμόταν μόνο δύο ώρες, όπως και εμείς που κάποια στιγμή αρχίσαμε να το χάνουμε. Αυτό έφερνε ένταση και νεύρα, κάτι που κράτησε σχεδόν οχτώ μήνες.

Ν: Αυτή θεωρώ ότι ήταν μία ακόμα μεγαλύτερη δοκιμασία, αλλά ο Γιάννης ήταν συνεχώς δίπλα μου. Γι' αυτό είπαμε ότι αφού δεν χωρίσαμε τότε, δεν θα χωρίσουμε ποτέ.