«Η αγάπη περίσσευε» - Το φιλί του Γιάννη Τσιμιτσέλη και της Κατερίνας Γερονικολού τη βραδιά της πρεμιέρας μετά τα κλάματα της Λασκαράκη

Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Το απόγευμα της Δευτέρας 11/12 πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της κινηματογραφικής ταινίας "Κουραμπιέδες από χιόνι", την οποία σκηνοθέτησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, έχοντας ως πρωταγωνίστριά του την σύντροφό του Κατερίνα Γερονικολού.

Ήταν μία ημέρα γεμάτη συγκίνηση για τους δυο τους, και όχι μόνο (δείτε εδώ τα κλάματα της Βάσως Λασκαράκη δίπλα στην κόρη της και τον Λευτέρη Σουλτάτο), η οποία τους άφησε πολύ όμορφες αναμνήσεις. Γυρνώντας σπίτι τους, τράβηξαν μερικές φωτογραφίες και η ηθοποιός τις δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την Τετάρτη 13/12. Το φιλί στον καλό της έκλεψε την παράσταση.

Η τρυφερή ανάρτηση της Κατερίνας Γερονικολού με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη μετά την πρεμιέρα τους

«Μετά την πρεμιέρα.

Το παραμυθένιο ταξίδι στους κινηματογράφους ξεκινάει σήμερα.

Κουραμπιέδες από Χιόνι

Όπως και με το φαγητό, η συνταγή είναι να φτιάχνεται κάτι με αγάπη.

Και στην οικογένεια μας, στην οικογένεια όλων των συντελεστών, η αγάπη περίσσευε.

Αυτά τα Χριστούγεννα θα γίνουμε όλοι μια οικογένεια», σημείωσε στη λεζάντα.

Οι δηλώσεις τους στις κάμερες εκείνο το βράδυ

«Σήμερα μετά από δυο χρόνια η ταινία φεύγει από εμένα και πάει στα μάτια των τηλεθεατών. Σήμερα η κόρη μου είναι εδώ και θα την δει. Εγώ πιστεύω στον Άγιο Βασίλη. Ότι ένας καλός άνθρωπος θα μου φέρει το δώρο μου και πρέπει όλοι να το πιστεύουμε», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Θα τσακωθούμε με την Κατερίνα επειδή δεν βάζει πλυντήριο; Κάποια στιγμή δεν θα έχουμε ρούχα να βάλουμε και θα μπει. Θέλω να είμαστε καλά και μαζί. Δεν θέλω γάμο», απάντησε στη συνέχεια έπειτα από ερώτηση για την Κατερίνα Γερονικολού.

Στη συνέχεια μάλιστα, δηλώσεις έκανε και η ίδια, όπου ρωτήθηκε για την αμοιβή της στην ταινία.

«Το να συζητήσω την αμοιβή μου με τον Γιάννη που είμαστε ζευγάρι ήταν σε άλλο επίπεδο», είπε.