Στα μαύρα η Τούνη δίπλα στον Αλεξάνδρου - Η σπάνια νυχτερινή έξοδος του ζευγαριού χωρίς τον μικρό Πάρη

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ιωάννα Τούνη μέχρι πρόσφατα δεν μπορούσε να πάει πουθενά χωρίς τον γιο της και να απολαύσει λίγο χρόνο με τον εαυτό της, τους φίλους ή τον σύντροφό της ξεχωριστά, καθώς ο μικρός Πάρης θήλαζε αποκλειστικά και αυτό σήμαινε πως έπρεπε να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του για να μπορεί να τον ταΐσει όποτε εκείνος το ζητούσε.

Κατάφερε, ωστόσο, να αποθηλάσει και πλέον όταν βρίσκει λίγο ελεύθερο χρόνο, αφήνει τον μπέμπη της είτε στην θεία της είτε στον καλό της και πηγαίνει τις βόλτες της. Το βράδυ της Τετάρτης 13/12 πήρε, λοιπόν, τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και μαζί πήγαν στο θέατρο CORONET για να παρακολουθήσουν την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Καθαρίστρια», με πρωταγωνιστή τον Αντώνη Παπαηλία, σε σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Λιακόπουλου.

Δείτε επίσης: Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη όταν έμαθε ότι η κολλητή της, Στέλλα Πάσσαρη, δεν ακολουθεί τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στο Instagram

Η σπάνια έξοδος της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου στο θέατρο

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr βρέθηκε εκεί και τους "τσάκωσε", με τους δυο τους να χαμογελούν στην κάμερα, ενώ φωτογραφήθηκαν και με το πρόσωπο της βραδιάς. Εκείνη ντύθηκε στα μαύρα, με ένα στενό maxi φόρεμα και μποτάκια, ενώ εκείνος ντύθηκε στα μπεζ, με φαρδύ παντελόνι και πλεκτή ζακέτα.

Τούνη Αλεξάνδρου θέατρο

Τούνη Αλεξάνδρου θέατρο Παπαηλίας

«Τριών μηνών έγκυος ξανά;»

Η Ιωάννα Τούνη είναι εντελώς ακομπλεξάριστη και το έχει αποδείξει πολλάκις, αφού μέσα από τα social media της παρουσιάζει όλες τις πτυχές της καθημερινότητάς της, τα εντυπωσιακά της ρούχα, τα τακτοποιημένα και όμορφα στολισμένα σπίτια της και τις εξόδους της, χωρίς να λείπουν τα κλάματα και οι συγκινητικές εξομολογήσεις για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ανά διαστήματα, ιδιαίτερα τώρα που είναι μητέρα (δείτε εδώ βίντεο που οι μάσκες έπεσαν).

Ένα από τα προβλήματά της είναι το γεγονός πως δεν μπορεί εύκολα να επανέλθει στο σώμα που είχε πριν από την εγκυμοσύνη και την γέννα του μικρού Πάρη, παρόλο που για κάποιο διάστημα έκανε διατροφή και γυμναστική ταυτόχρονα. Σε αυτό έπαιζε ρόλο και το γεγονός πως δεν είχε αποθηλάσει ακόμα, αλλά τώρα που τα κατάφερε προσπαθεί ξανά πηγαίνοντας καθημερινά στο γυμναστήριο.

Δεν λείπουν, όμως, και οι στιγμές που κάνει τις ατασθαλίες της! Τις προάλλες, λοιπόν, αφού έφαγε, το σώμα της πρήστηκε και η ίδια κάνοντας χιούμορ, βιντεοσκόπησε την φουσκωμένη της κοιλίτσα και αναφώνησε: «Τριών μηνών έγκυος ξανά;». Σημείωσε, ωστόσο, την ίδια στιγμή: «Belly Bloating is normal. Ακόμα και για τις σελέμπριτις», εξηγώντας πως είναι φυσιολογικό να πρήζονται ακόμη και οι διάσημοι, χωρίς να αφήνει περιθώρια για παρεξηγήσεις σχετικά με μία δεύτερη εγκυμοσύνη.