Super Κατερίνα: «Αγαπημένοι μου τηλεθεατές, έπεσε μαύρο...» - Η ανακοίνωση της Καινούργιου

«Μισό λεπτό να εξηγήσω...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Super Κατερίνα: «Αγαπημένοι μου τηλεθεατές, έπεσε μαύρο...» - Η ανακοίνωση της Καινούργιου

Μαύρο έπεσε στον αέρα του Super Κατερίνα το πρωί της Πέμπτης 14/12 όσο μιλούσε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, με τους αρμόδιους να "ρίχνουν" διαφημίσεις. Λίγο αργότερα, η εκπομπή επέστρεψε ξανά στους δέκτες, με την Κατερίνα Καινούργιου να εξηγεί πως ήταν απλώς ένα μικρό τεχνικό ζήτημα το οποίο λύθηκε, ενώ ο καλεσμένος της έκανε χιούμορ με τους συνεργάτες της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στο πλατό του ALPHA (δείτε εδώ άλλο ένα περιστατικό που συνέβη), αλλά και στις υπόλοιπες εκπομπές κάθε ζώνης, γι' αυτό και οι παρουσιαστές είναι προετοιμασμένοι και ψύχραιμοι.

Η στιγμή που έπεσε μαύρο στο πλατό του Super Κατερίνα

«Εδώ είμαστε αγαπημένοι μου τηλεθεατές. Έπεσε μαύρο. Μισό λεπτό να εξηγήσω στους τηλεθεατές. Είχαμε ένα τεχνικό θέμα, όλα καλά, συμβαίνουν αυτά», είπε γελώντας η Κατερίνα Καινούργιου.

«Πρώτη φορά πέφτει μαύρο στον Βαλλιανάτο», ανέφερε με την σειρά της η Χρύσλα Γεωργακοπούλου, με τον ίδιο να απαντά: «Δεν ξέρουμε αν αυτό είναι κάποιο σημάδι».

Δείτε επίσης: «Διακοσμητική είμαι; Τι χαλάρωσε, ρε Θέμη;» - Πυρ και μανία η Καινούργιου στον αέρα του "Super Κατερίνα"

Σε κατάσταση σοκ η Καινούργιου με τη δήλωση που ακούστηκε στον αέρα

Στην εκπομπή, λίγο νωρίτερα, συζητήθηκε έντονα η υπόθεση bullying που προέκυψε σε σχολείο στον Βόλο, όπου μαθητές φέρεται πως έγδυσαν συμμαθητή τους και έπαιζαν τρίλιζα στα οπίσθιά του, καθώς η οικογένειά του αποφάσισε να στραφεί στη δικαιοσύνη και να κινηθεί νομικά και δικαστικά κατά παντός υπευθύνου.

Ο πατέρας του παιδιού, μάλιστα, βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στον αέρα και αποκάλυψε ποια ήταν η αντίδραση της διευθύντριας του σχολείου όταν ενημερώθηκε για την κατάσταση και είδε φωτογραφία που της έδειξαν οι γονείς με την τρίλιζα στο σώμα του ανήλικου. Εκεί είναι που η Κατερίνα Καινούργιου τα έχασε.

«Η ατάκα που βγήκε στο φως της δημοσιότητας ότι "εγώ δεν βλέπω τρίλιζα, βλέπω μία ζωγραφιά" υφίσταται;», ρώτησε η παρουσιάστρια τον πατέρα του 7χρονου αγοριού, με τον ίδιο να της απαντά: «Όταν της το έδειξα, το κοιτάει και μου λέει "α, ωραία, βλέπω μία ζωγραφιά". Αυτά τετ α τετ, μεταξύ μας. Εγώ εκεί εκνευρίστηκα πιο πολύ». Η Κατερίνα Καινούργιου τότε έπιασε το πρόσωπό της και έμεινε με το στόμα ανοιχτό.

«Τι λέτε; Εννοείται», δήλωσε η ίδια στη συνέχεια, με εκείνον να συνεχίζει: «Αλλά καθόμουν κάτω και έσφιγγα τα χέρια, τα δόντια, να μη μιλήσω, να μη βγω εκτός εαυτού και ρωτάω "τι θα κάνω από εδώ και πέρα;". Με τον διάλογο που κάναμε δεν έβγαινε άκρη. Ρωτούσε εμένα ποιος ήταν επόπτης στο διάλειμμα. Που να το ξέρω εγώ αυτό; Δεν είναι δουλειά μου».

«Έλα Παναγία μου!», αναφώνησε συγκλονισμένη και η Χρύσλα Γεωργακοπούλου.