«Λίγο μισογύνη τον έχω στο μυαλό μου...» - "Κόλαφος" η Ιωάννα Τούνη για τον Γιώργο Λιάγκα

Τα είπε όλα

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Λίγο μισογύνη τον έχω στο μυαλό μου...» -

Καλεσμένη στην εκπομπή του Fipster και της εκπομπή του στο Youtube "Θάρρος ή Αλήθεια", βρέθηκε η Ιωάννα Τούνη. Η γνωστή influencer, προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με το My Style Rocks από όπου και τη γνωρίσαμε ενώ μίλησε και για την προσωπική της ζωή και την σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Συγκεκριμένα η Ιωάννα Τούνη απάντησε για το αν έχει περάσει κάποια κρίση στη σχέση της. «Οριακά μπορώ να τσακωθώ μαζί σου και τώρα στο γύρισμα. Νομίζω ότι είναι υγιές να υπάρχουν τσακωμοί μέσα σε μια σχέση. Φυσικά και έχω τσακωθεί και έχω πει "φεύγω", έχω φτιάξει και την βαλίτσα μου, αλλά εντάξει μένω...» (δείτε εδώ όσα είπε).

Συγκινητική ήταν η στιγμή όταν μίλησε για τη μαμά της όπου ξέσπασε σε κλάματα: «Μη με κάνεις να κλαίω! Νόμιζα θα γελούσαμε... Η μαμά μου πάντα είναι περήφανη για μένα, ακόμα κι όταν τα κάνω σκ@τ@.Οι μαμάδες πρέπει να είναι περήφανες για την μαμά τους. Είμαι σίγουρη ότι χαίρεται πολύ που με βλέπει με τον Πάρη από ψηλά. Μακάρι να τον έπαιρνε αγκαλίτσα - γιατί είμαι σίγουρη ότι τον βλέπει - αλλά μακάρι να τον είχε αγκαλιά και να την είχαμε κοντά μας...» (δείτε εδώ).

Τι είπε η Ιωάννα Τούνη για τον Γιώργο Λιάγκα

Η επιχειρηματίας μίλησε μεταξύ άλλων και για τον Γιώργο Λιάγκα με αφρομή μια φωτογραφία του που της έδειξε ο Fipster «Δεν ξέρω τι να πω για τον Γιώργο Λιάγκα, με έχει κακολογήσει στο παρελθόν. Δεν ξέρω, λίγο μισογύνη τον έχω στο μυαλό μου» είπε.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Το φαντασμαγορικό έλατο της στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη

Αν και στο σπίτι τους στην Αθήνα, το ζευγάρι έχει στολίσει ένα άκρως εντυπωσιακό δέντρο (δείτε εδώ φωτογραφίες), παρόλα αυτά εκείνη ένιωθε την ανάγκη να στολίσει και στο σπίτι, που διατηρεί στη Θεσσαλονίκη. Την πόλη επισκέφθηκε πρόσφατα με το γιο της, λόγω υποχρεώσεων στα επαγγελματικά της. Το γεγονός, έκανε γνωστό η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τη μορφή ενός video story.

Το δέντρο έχει πολλές χρυσές και λευκές μπάλες, ενώ παράλληλα τα κλαδιά του κοσμούν ποικίλα λευκά αστέρια. Γύρω από το δέντρο έβαλε, μάλιστα και πλαστική τζαμαρία, ώστε να προστατεύσει το παιδάκι της από οποιαδήποτε ατύχημα, αλλά και να μην το χαλάσει.