Τα φιλιά και οι αγκαλιές Παναγιώταρου & Αριστομένη σε έξοδο τους - «Με την Αλεξάνδρα...»

Οι αμήχανες δηλώσεις για τον Στάθη Σχίζα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τα φιλιά και οι αγκαλιές Παναγιώταρου & Αριστομένη σε έξοδο τους - «Με την Αλεξάνδρα...»

Ακόμη μια βραδινή έξοδο πραγματοποίησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου το βράδυ της Πέμπτης 14/12, όπου συναντήθηκε με τον πρώην σύζυγό της, Αριστομένη Γιαννόπουλο. Το πρώην ζευγάρι που παντρεύτηκε το 2018 και πήρε διαζύγιο 2020, σήμερα διατηρεί πάρα πολύ καλές σχέσεις.

Για το λόγο αυτό λοιπόν στην χθεσινή έξοδο τους ήταν ιδιαίτερα τρυφεροί ο ένας με τον άλλον. Μάλιστα, αντάλλαξαν ένα φιλί ενώ αγκαλιάστηκαν, γεγονός που σχολιάστηκε και στο πλατό του Happy Day του ALPHA.

Οι δηλώσεις της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Αριστομένη Γιαννόπουλου

Σε δηλώσεις που έκανε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την τυχαία συνάντηση που είχε με τον πρώην σύντροφό της Στάθη Σχίζα, τον οποίο πολλοί σχολίασαν πως απέφυγε.

«Καμία σχέση, απλά πήγα να συνεχίσω τοι ποτό μου. Φίλοι δεν μπορούμε να γίνουμε αλλά έχουμε μια τυπική σχέση», απάντησε.

Ενώ, όταν την ρώτησαν πως πολλοί πιστεύουν από τις δηλώσεις που κάνει κατά καιρούς πως δεν την έχει ξεπεράσει ακόμα, σχολίασε: «Δεν καταλαβαίνω αν με έχει ξεπεράσει. Ένα παλιό σκάνδαλο καλύπτει με μια νέα σχέση»

Δηλώσεις μάλιστα στις κάμερες έκανε και ο πρώην σύζυγός της, Αριστομένης Γιαννόπουλος, ο οποίος με τη σειρά του ρωτήθηκε για τις σχέσεις του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αλλά και για τις αγκαλιές και τα φιλιά τους.

«Με την Αλεξάνδρα δεν έχουμε κάποιο θέμα. Την αγκάλιασα όταν την είδα. Γιατί να μην είμαι κουλ; Σεβόμαστε ο ένας τον άλλον», ξεκαθάρισε για ακόμη μια φορά.

Να σημειώσουμε πως ο Στάθης Σχίζας έχει κάνει αρκετά αιχμηρές δηλώσεις στις κάμερες για τον Αριστομένη Γιαννόπουλο με αποτέλεσμα να απασχολήσουν αρκετά για αρκετό μάλιστα διάστημα - δείτε εδώ τι ακριβώς είχε συμβεί.