«Δεν θέλω να σχολιάσω το γεγονός! Θεωρώ δεν πρέπει να τα λέμε όλα δημόσια» - Η αμηχανία της Αλεξανδράκη σε ερώτηση για την Ιωάννα Τούνη

Έχασε για κάποια λεπτά τα λόγια της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν θέλω να σχολιάσω το γεγονός! Θεωρώ δεν πρέπει να τα λέμε όλα δημόσια» - Η αμηχανία της Αλεξανδράκη σε ερώτηση για την Ιωάννα Τούνη

Πολλές φορές έχει σχολιαστεί και φημολογηθεί πως η σχέση της Ιωάννας Τούνη με την Δήμητρα Αλεξανδράκη περνάει κρίση και δεν μιλάνε πλέον. Κάθε φορά ωστόσο, βγαίνουν δημόσια και τα διαψεύδουν όλα με αναρτήσεις που κάνουν στα social media.

Σε δηλώσεις λοιπόν που έκανε το πρώην μοντέλο στην κάμερα της εκπομπής Happy Day του ALPHA, ξεκαθάρισε ακόμη μια φορά πως είναι μια χαρά μεταξύ τους. Αμηχανία ωστόσο σημειώθηκε, όταν ο δημοσιογράφος την ρώτησε για την αποκάλυψη που είχε κάνει η Ιωάννα πως με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου κάνουν couple therapy.

Να σημειώσουμε πως η επιχειρηματίας μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους πολλά προσωπικά πράγματα για τη σχέση της. Μάλιστα, σε συνέντευξη της που κυκλοφόρησε χθες 14/12 η Ιωάννα Τούνη έκανε πολύ βαθιές αποκαλύψεις. Μίλησε για τις κρίσεις που έχει περάσει στη σχέση της φτάνοντας στο σημείο να φτιάξει βαλίτσες, αλλά και για το θάνατο της μαμάς της.

Η αμηχανία της Δήμητρας Αλεξανδράκη σε ερώτηση για την Ιωάννα Τούνη

Όταν λοιπόν η Δήμητρα Αλεξανδράκη δέχτηκε την ερώτηση περί couple therapy, έχασε για κάποια δευτερόλεπτα τη σχέση της, ενώ στη συνέχεια είπε:

«Δεν θέλω να σχολιάσω το γεγονός ότι η Ιωάννα πηγαίνει σε couple therapy. Δεν θέλω να αναφερθώ στο τι χρειάζεται κάθε ζευγάρι. Είναι πολύ υγιή να ζητήσεις βοήθεια σε ότι χρειάζεσαι. Με την Ιωάννα έχουμε μια δεμένη σχέση μην προσπαθείτε να βγάλετε κάτι άλλο».

Tα χάδια της Δήμητρας με το γιο της Ιωάννας

Με τον κόσμο να αναρωτιέται αν οι δύο κυρίες έχουν διακόψει τις σχέσεις τους ή αν τέλος πάντων είχε συμβεί κάτι ανάμεσά τους και ο δύο συχνά πυκνά μέσα από τα social media και συνεντεύξεις, που παραχωρούσαν διέψευδαν τις φήμες.

Την Παρασκευή 15/9 μάλιστα η Αλεξανδράκη επισκέφτηκε το ζεύγος Τούνη και Αλεξάνδρου στο σπίτι τους στην Αθήνα με την Ιωάννα να την απαθανατίζει σε βίντεο, όσο είχε στην αγκαλιά της τρυφερά τον μικρό Νουνίτο.