«Ψυχή μου...» - Ξέσπασε σε κλάματα ο Κώστας Σόμμερ με τη δημόσια εξομολόγηση της Βαλεντίνης Παπαδάκη

Τα σχέδια τους για τα Χριστούγεννα με τα παιδιά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ψυχή μου...» - Ξέσπασε σε κλάματα ο Κώστας Σόμμερ με τη δημόσια εξομολόγηση της Βαλεντίνης Παπαδάκη

Η Βαλεντίνη Παπαδάκη και ο Κώστας Σόμμερ παραχώρησαν μια από κοινού συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα, η οποία προβλήθηκε την Παρασκευή 15/12 με το ζευγάρι να λάμπει από ευτυχία λόγω της οικογένειας που έχουν δημιουργήσει.

Οι δύο τους έχουν φέρει στη ζωή δύο παιδιά - την κόρη τους και τον γιο τους - τα οποία μεγαλώνουν με αγάπη, κοινούς στόχους και όνειρα για το μέλλον τους (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από τη βάφτιση της κόρης τους).

Το ζευγάρι μιλώντας αυτή τη φορά για τη ζωή τους, τα πλάνα τους για τα Χριστούγεννα αλλά και πως είναι σαν ζευγάρι μετά την απόκτηση παιδιών - είδαμε και τη συγκίνηση του ηθοποιού μετά την εξομολόγηση της συζύγου του.

Η συγκίνηση του Κώστα Σόμμερ στην κάμερα του Mega Kαλημέρα

«Το ωραιότερο δώρο που μου έχει κάνει ο Κώστας είναι τα παιδιά μας. Eγώ πλέον δεν πιστεύω ότι έχω γενέθλια, έρχονται γιορτές και δε μου πήρε δώρο. Δεν το έχω πια αυτό. Δεν το αισθάνομαι, δεν την έχω αυτή την ανάγκη», είπε η Βαλεντίνη Παπαδάκη.

«Ψυχή μου», της απάντησε ο Σόμμερ σκουπίζοντας τα δάκρυα στα μάτια του.

Τα δάκρυα στη βάφτιση της κόρης του

«Ήταν πολύ καλή στην κολυμπήθρα, εγώ δεν το περίμενα», είπαν αρχικά στις κοινές τους δηλώσεις λίγο μετά την βάφτιση.

«Είναι πολύ συγκινητικό, είναι μεγάλες στιγμές νομίζω για όλη την οικογένεια», είπε ο Κώστας Σόμμερ για την απόφαση να δώσουν στην μικρή το όνομα της μαμάς του.

Σχετικά με το αν θα ήθελε να αποκτήσουν τρίτο παιδάκι είχε πει ο Σόμμερ στην κάμερα του Χαμογέλα και πάλι: «Αν το πεις στην Βαλεντίνη αυτό θα φύγει. Νομίζω δυο είναι καλά. Τώρα αυτά... ο άνθρωπος κάνει σχέδια και ο Θεός γελά, ευτυχία είναι»