Ιωάννα Μαλέσκου: Πάει Σαββατοκύριακο στο Mega;

Έρχονται τα πάνω κάτω με την επιστροφή της

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Το φλερτ μάλλον οδεύει σε γάμο και οι επισκέψεις της Ιωάννας Μαλέσκου στο Mega, που πληθαίνουν ολοένα και περισσότερο, (το μόνο βέβαιο είναι ότι) δεν γίνονται τυχαία... «Με ενδιαφέρει να επιστρέψω τηλεοπτικά», δήλωνε πρόσφατα μπροστά στις κάμερες η παρουσιάστρια σε εκδήλωση που παραβρέθηκε και σίγουρα η ατάκα της αυτή σε καμία περίπτωση δεν έγινε για να προκαλέσει σάλο και εντυπωσιασμούς.

Εξάλλου η ίδια έχει αποδείξει από την πρώτη στιγμή της τηλεοπτικής παρουσίας της, αν και φειδωλή στις δηλώσεις της, ότι μιλάει μόνο επιχειρηματολογώντας και όχι άστοχα. Ο στόχος της Ιωάννας πάντως αυτή την φορά είναι ένας και μοναδικός, να επιστρέψει δυνατά και να μην επαναλάβει λάθη του παρελθόντος, να αποδείξει έμπρακτα ότι έχει λόγο και άποψη και ότι λογικά της αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία στο τηλεοπτικό γίγνεσθαι.

Η παρουσιάστρια μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα απουσίας της από την τηλεόραση λόγω εγκυμοσύνης και γέννας σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές επιστρέφει στην τηλεόραση (σε πρώτη φάση οι συζητήσεις γίνονται για το Σαββατοκύριακο) με δόξα και τιμή και μάλιστα σε ένα κανάλι που την θέλει πολύ... Έτσι λοιπόν οι συνεχόμενες συναντήσεις της με τα στελέχη του σταθμού που έχουν γίνει στα γραφεία της Λεωφόρου Συγγρού περιστρέφονται γύρω από μια πρόταση αρκετά όπως φαίνεται ενδιαφέρουσα για αυτήν, που έχει σχεδόν αποδεχτεί, ενώ ελάχιστες λεπτομέρειες έχουν απομείνει να συζητηθούν για να μπουν οι υπογραφές, παρότι χρονικά είναι ακόμα πολύ νωρίς.

Ανατροπή με την επιστροφή της Ιωάννας Μαλέσκου!

Ενώ μέχρι πρότινος η Ιωάννα Μαλέσκου ούτε καν συζητούσε το ενδεχόμενο της τηλεοπτικής επιστροφής της, σίγουρα κάτι την έκανε να αλλάξει γνώμη το τελευταίο διάστημα και οι προτάσεις που της έγιναν από τα διευθυντικά στελέχη του MEGA κατάφεραν να την πείσουν. Ποιο θα είναι το περιεχόμενο της εκπομπής; Στο τραπέζι έχουν πέσει διαφορετικές προτάσεις, κυρίως για ένα πρωινό μαγκαζίνο, αλλά και για μια infotainment εκπομπή, που θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο και που σαφώς θα διευκολύνει χρονικά την παρουσιάστρια αφού θέλει να μην βρίσκεται πολλές ώρες μακριά από το παιδί της.

Εάν όμως πράγματι ένα από τα σενάρια αυτά ευδοκιμήσει για την νέα τηλεοπτική σεζόν, θυμηθείτε ότι θα συμβούν πολλές ανακατατάξεις και τρανταχτές μετακινήσεις στον χώρο που θα μπορούσαν κάλλιστα με έναν τίτλο να παρομοιαστούν με μια τηλεοπτική θύελλα που θα προκαλέσει πολλές αναταράξεις και αναταραχές...