«Χωρίς να ακουστεί εγωιστικό αυτό, ήμουν από τους ανθρώπους που έσπρωχνα τους υπεύθυνους για να...» - Η δήλωση του Αρναούτογλου για τον Γιώργο Λιανό

«Γι' αυτό το Celebrity δεν...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Χωρίς να ακουστεί εγωιστικό αυτό, ήμουν από τους ανθρώπους που έσπρωχνα τους υπεύθυνους για να...» - Η δήλωση του Αρναούτογλου για τον Γιώργο Λιανό

Η κάμερα και η δημοσιογράφος του Super Κατερίνα συνάντησαν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για να τον ρωτήσουν για το νέο ταξίδι που θα κάνει ο Γιώργος Λιανός στον Άγιο Δομίνικο μετά το τέλος του "Celebrity" (δείτε εδώ ποιος κέρδισε τα 85.000 ευρώ), λόγω του νέου κύκλου του Survivor που θα ξεκινήσει, "σταματώντας" ξανά για λίγο την συνεργασία τους στο ραδιόφωνο.

Ο παρουσιαστής, λοιπόν, αποκάλυψε πως δεν τον ενοχλεί καθόλου αυτό και πως είναι χαρούμενος που ο συνεργάτης του έχει βρει ανθρώπους στη δουλειά του που εκτιμούν το ταλέντο του, εφόσον ο ίδιος προσπαθούσε "να τους ανοίξει τα μάτια" για εκείνον. Παρόλα αυτά, η άποψή του για την παρουσίαση του "Celebrity" δεν ήταν το ίδιο θετική.

Η αποκάλυψη του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον Γιώργο Λιανό

«Χωρίς να ακουστεί εγωιστικό αυτό... Ήμουν από τους ανθρώπους που έσπρωχνα τους υπεύθυνους των καναλιών να δουν το ταλέντο του. Τον έχω σαν μικρό αδελφό. Είναι τόσο ταλαντούχο παιδί και κάνει πολύ ωραία πράγματα. Οπότε όταν το καταλάβανε και του δώσανε αυτό που έπρεπε δικαιώθηκα», είπε αρχικά για τον Γιώργο Λιανό.

Και συνέχισε: «Η αλήθεια είναι ότι γι' αυτό το Celebrity δεν ήμουν πολύ υπέρ. Μου το είχαν προτείνει κι εμένα πριν πολλά χρόνια, θέλει μια ιδιαίτερη περίπτωση καλεσμένων που θα έπρεπε να πάρουν μέρος. Αλλά εντάξει όταν χρειάζεται με κάποιους ανθρώπους και σου ζητάνε κάποια στιγμή να στηρίξεις και κάποιο άλλο project, πρέπει να βάλεις πλάτη» (δείτε εδώ τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη σχέση του με την Κωνσταντίνα Καραλέξη λόγω της απόστασης).