«Το μυαλό θέλει, το σώμα...» - Η αμήχανη αντίδραση του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην αποκάλυψη της Τούνη για την ερωτική τους ζωή

Τα είπε όλα για την σχέση τους!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Το μυαλό θέλει, το σώμα...» - Η αμήχανη αντίδραση του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην αποκάλυψη της Τούνη για την ερωτική τους ζωή

Η Ιωάννα Τούνη συζήτησε με τον Fipster στο κανάλι του στο Youtube για πολλές πτυχές της ζωής της, από την απώλεια της μητέρας της, τη ζωή της μετά τα εκδικητικά βίντεο του πρώην συντρόφου της, μέχρι και τις κρίσεις που μπορεί να περνά η σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Μιλώντας, μάλιστα, για τον πατέρα του παιδιού της, αναφέρθηκε και στο πώς έχει αλλάξει η ερωτική τους ζωή μετά την γέννηση του γιου τους, Πάρη. Η ίδια, λοιπόν, δήλωσε πως ενώ ιδανικά σε μία σχέση θεωρεί ότι θα έπρεπε να υπάρχει καθημερινή επαφή, είναι τόσο κουρασμένοι και οι δύο τους, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει σεξουαλική ζωή πια.

Η αντίδραση του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για την ερωτική τους ζωή

Το απόσπασμα που μιλούσε γι' αυτό προβλήθηκε στην εκπομπή του OPEN, Οδός Ζαρίφη 2, όπου συμμετέχει ο καλός της, με την κάμερα να τραβά την αντίδρασή του. Ήταν αρκετά αμήχανος, αλλά διατηρούσε το χαμόγελό του. Με μία ανάσα είπε: «Πιο σεξουαλική ζωή πεθαίνεις! Μας πάει ο μικρός πριονοκορδέλα... Είσαι κουρασμένος, το μυαλό θέλει, το σώμα δεν πάει...».

«Τριών μηνών έγκυος ξανά;»

Η Ιωάννα Τούνη είναι εντελώς ακομπλεξάριστη και το έχει αποδείξει πολλάκις, αφού μέσα από τα social media της παρουσιάζει όλες τις πτυχές της καθημερινότητάς της, τα εντυπωσιακά της ρούχα, τα τακτοποιημένα και όμορφα στολισμένα σπίτια της και τις εξόδους της, χωρίς να λείπουν τα κλάματα και οι συγκινητικές εξομολογήσεις για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ανά διαστήματα, ιδιαίτερα τώρα που είναι μητέρα (δείτε εδώ βίντεο που οι μάσκες έπεσαν).

Ένα από τα προβλήματά της είναι το γεγονός πως δεν μπορεί εύκολα να επανέλθει στο σώμα που είχε πριν από την εγκυμοσύνη και την γέννα του μικρού Πάρη, παρόλο που για κάποιο διάστημα έκανε διατροφή και γυμναστική ταυτόχρονα. Σε αυτό έπαιζε ρόλο και το γεγονός πως δεν είχε αποθηλάσει ακόμα, αλλά τώρα που τα κατάφερε προσπαθεί ξανά πηγαίνοντας καθημερινά στο γυμναστήριο.

Δεν λείπουν, όμως, και οι στιγμές που κάνει τις ατασθαλίες της! Τις προάλλες, λοιπόν, αφού έφαγε, το σώμα της πρήστηκε και η ίδια κάνοντας χιούμορ, βιντεοσκόπησε την φουσκωμένη της κοιλίτσα και αναφώνησε: «Τριών μηνών έγκυος ξανά;». Σημείωσε, ωστόσο, την ίδια στιγμή: «Belly Bloating is normal. Ακόμα και για τις σελέμπριτις», εξηγώντας πως είναι φυσιολογικό να πρήζονται ακόμη και οι διάσημοι, χωρίς να αφήνει περιθώρια για παρεξηγήσεις σχετικά με μία δεύτερη εγκυμοσύνη.