«Μου είχε λείψει η επαφή πάνω στη σκηνή...» - Επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα ο Γιώργος Αλκαίος

«Δεν μου έχει λείψει η πίστα...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής "Ελένη" απαρχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής 15/12, ο Γιώργος Αλκαίος. Αφορμή στάθηκε η έναρξη των εμφανίσεων του σε νυχτερινό μαγαζί στην Αθήνα. Ο τραγουδίστης μίλησε για αυτή του την επιστροφή ενώ αναφέρθηκε και στην απουσία του όλα αυτά τα χρόνια (δείτε εδώ τον λόγο).

Για τον Γιώργο Αλκαίο μίλησε αρχικά η Έλντα Πανοπούλου: «Καιρός ήταν να συμπράξουμε στην πίστα με τον Γιώργο Αλκαίο, τον ξέρω 25 χρόνια! Την πρώτη φορά που το συζητήσαμε μάλιστα ήταν το 2004! Εγώ έπρεπε να πείσω τον Γιώργο ότι εδώ είναι ο χώρος του, αυτό το σόου που δημιουργούμε είναι κάτι που θα του αρέσει και θα γουστάρει πάρα πολύ μέσα σε αυτό»

Οι δηλώσεις του Γιώργου Αλκαίου

«Δεν μου έχει λείψει η πίστα τόσο πολύ. Μου είχε λείψει όμως η επαφή πάνω στη σκηνή. Σήμερα τη νύχτα την βλέπω κουρασμένη, θέλει χαρά και αγάπη. Θέλει μεράκι και πάρα πολλά άλλα πράγματα» ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής.

«Δεν έχω το άγχος να επανασυστηθώ στην καινούργια γενιά γιατί εγώ θα κάνω αυτό που έκανα πάντα. Δηλαδή αυτό που νιώθω» πρόσθεσε στη συνέχεια ο Γιώργος Αλκαίος.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η "άβολη" ερώτηση του Λιάγκα στον Γιώργο Αλκαίο

Ο Γιώργος Αλκαίος το πρωί της Παρασκευής 8/12, είχε παραχωρήσει μια συνέντευξη στην εκπομπή Το Πρωινό όπου βρέθηκε καλεσμένος. Μιλώντας, στον Γιώργο Λιάγκα, ο τραγουδιστής αποκάλυψε διάφορες κρυφές πτυχές της ζωής του (δείτε εδώ ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που σταμάτησε το τραγούδι).

Με αφρομή τις δηλώσεις του πατέρα του τραγουδιστή στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο Γιώργος Λιάγκας προχώρησε σε μια άβολη ερώτηση. Ωστόσο ο Γιώργος Αλκαίος φάνηκε αρκετά ψύχραιμος και μάλιστα η απάντηση του ήταν αφοπλιστική.

«Βγήκε ο πατέρας σου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και είπε ότι δεν θα πάει καλά το σχήμα με την Έλντα Πανοπούλου, γιατί δεν θα έχει απήχηση στη νεολαία» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Ο καθένας έχει την άποψή του, υπάρχει ελεύθερη βούληση και υπάρχει το αν θα ασχοληθείς με αυτό το πράγμα ή όχι. Εμένα προσωπικά, αυτό που πάω να κάνω τώρα με την Έλντα μου δίνει χαρά» απάντησε ο Γιώργος Αλκαίος.

«Να σου πω και μια ατάκα που είναι λίγο αστεία. Γιατί, ποιος πάει καλά;» σημπλήρωσε γελώντας ο Γιώργος Αλκαίος.

Δείτε εδώ ολόκληρο το βίντεο: