«Και να θέλει να αγιάσει ο Λιάγκας, δεν τον αφήνουμε», «Πιστεύεις ότι θέλει; Ε όχι!» - Το αιχμηρό σχόλιο της Χρηστίδου για την κόντρα με τον Νίκο Παππά

«Ήταν προκλητικός»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency / Instagram / Νίκος Παππάς
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency / Instagram / Νίκος Παππάς

Στο όλο ζήτημα που προέκυψε όταν ο Γιώργος Λιάγκας ζήτησε από τον Νίκο Παππά να απολογηθεί δημόσια για τις δηλώσεις που έκανε για τον ίδιο (δείτε εδώ αναλυτικά), με εκείνον να του απαντά μέσα από τα social media του "αδειάζοντάς" τον με αποδεικτικά στοιχεία αναφέρθηκαν το πρωί του Σαββάτου 16/12 στον αέρα της εκπομπής του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, λοιπόν, θέλησε να εκφράσει την άποψή της γι' αυτό, επισημαίνοντας πως ήταν προκλητική η στάση του παρουσιαστή του ΑΝΤ1. Όταν ο συνεργάτης της προσπάθησε να την σταματήσει και να πει πως δεν είναι σωστό να φέρνουμε πράγματα από το παρελθόν στην επιφάνεια από τη στιγμή που οι άνθρωποι εξελίσσονται και αλλάζουν, η ίδια επέμεινε πως όλος ο ντόρος που γίνεται γύρω από το όνομά του είναι κάτι που το επιδιώκει.

Τα σχόλια της Σίσσυς Χρηστίδου για την κόντρα Λιάγκα - Νίκου Παππά

«Ο Γιώργος Λιάγκας είπε ότι ποτέ δεν έχω πει τέτοιο πράγμα, να μου ζητήσει συγγνώμη ο Παππάς και να μου δείξει πού έχω κάνει εγώ κάτι τέτοιο. Δηλαδή τον προκάλεσε. Δεν πήγε μόνος του ο Παππάς και ανέβασε το story. Είπε "να μου δείξει που το έχω κάνει" και είπε ο Παππάς "πολύ ευχαρίστως, βεβαίως, να το"», ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Εσείς δεν πιστεύετε ότι μπορεί κάποια πράγματα να τα έχουμε βγάλει από το μυαλό μας και να μην έχουν καταγραφεί και να τα θυμόμαστε;», δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Σταματόπουλος.

«Μου κάνει πολύ εντύπωση αυτή σου η τοποθέτηση. Δεν είναι καθόλου αστείο αυτό. Ήταν προκλητικός ο Λιάγκας με τον τρόπο που το έθεσε. Μα δεν γίνεται να μην το θυμάται, γιατί και τότε είχε προκαλέσει αντιδράσεις», του απάντησε εκείνη.

«Ο Γιώργος υποστήριξε ότι δεν έχει τοποθετηθεί απέναντι στα μικρά παιδιά με αυτό τον τρόπο», συνέχισε εκείνος, με την παρουσιάστρια να συμφωνεί σε αυτό: «Έχεις δίκιο σ' αυτό. Πήγε να πει ότι "δεν έχω πει κανένα παιδάκι χοντρό", αλλά δεν εννοούσε αυτό ο Νίκος Παππάς».

«Φέτος σε ότι αναφερόμαστε ο Γιώργος Λιάγκας είναι παράδειγμα. Πάντα υπάρχει ένας Γιώργος Λιάγκας. Δηλαδή και να θέλει να αγιάσει ο άνθρωπος, δεν τον αφήνουμε», τόνισε τότε ο Παύλος Σταματόπουλος με την ίδια να λέει: «Πιστεύεις ότι θέλει; Ε όχι! Εγώ πιστεύω ότι δεν τον χαλάει αυτό που γίνεται. Όταν λες "παιδιά, μην ασχολείστε μαζί μου"… όταν κάνεις τέτοιες δηλώσεις, δεν φοβάσαι μην αναπαραχθείς πάντως. Θα μπορούσε να μην απαντήσει στον Νίκο Παππά».