«Μα έχει πάνω από έναν χρόνο, που χώρισαν! Δεν ήταν κολλητές» - Η Μαγγίρα εκνευρίστηκε με την Καινούργιου για τη σχέση της Μπάρκα με τον Τσαγκρίδη

«Ήταν πολύ μπηχτή αυτό ε;»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από λίγες ημέρες η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη σε νυχτερινό κέντρο, στο οποίο μάλιστα είδαμε να διασκεδάζει και ο πρώην σύντροφός της, Φίλιππος Τσαγκρίδης (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Στο ίδιο μαγαζί ήταν και η Δανάη Μπάρκα, ωστόσο η Καινούργιου στην εκπομπή της ανέφερε, πως αν και είδε στο μαγαζί την Μπάρκα δεν έγινε καμία κίνηση να μιλήσουν και να ανταλλάξουν μερικά λόγια ως φίλες (δείτε εδώ τι είπε η Καινούργιου στην εκπομπή).

Με τη σειρά της η Μπέττυ Μαγγίρα το Σάββατο 16/12 απάντησε μέσα από την εκπομπή Ι love ΣουΚου στην Κατερίνα Καινούργιου, που φάνηκε να έρχεται σε δύσκολη θέση με την επαφή που έχουν Τσαγρίδης και Μπάρκα.

To σχόλιο της Μπέττυς Μαγγίρα για την Κατερίνα Καινούργιου και τη Δανάη Μπάρκα

«Ήταν πολύ μπηχτή αυτό ε; Ο Αρτσίτας υπονόησε ότι ο πρώην της Κατερίνας Καινούργιου βγαίνει με άλλες παρουσιάστριες έξω βράδυ; Τον είδε στον Πανταζή με την Κοκκίνου στην Αθήνα χεράκι χεράκι. Και λέει η Κατερίνα: «Δε μπορώ να το πιστέψω με τη Δανάη. Μα ήταν ποτέ κολλητές η Κατερίνα με τη Δανάη; Σιγά φίλες...φίλες.

Μα δεν έχει πρόβλημα η Δανάη. Τι πρόβλημα να έχει; Δεν θα το έκανε ποτέ λέει από όσο ξέρω. Γιατί δε θα μπορούσε να προκύψει να γνωρίσεις έναν άνθρωπο από μία άλλη και μετά αφού έχει χωρίσει να κάνεις εσύ δεσμό; Έχει συμβεί πολλές φορές. Μα έχει πάνω από έναν χρόνο, που χώρισαν. Αν προκύψει...Μα δεν ήταν κολλητές. Το κολλητές το καταλαβαίνω. Να είναι κολλητές...με τη φίλη μου θα πας; Αλλά το έχουμε δει να συμβαίνει», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Το σχόλιο της Χατζίδου για τη δήλωση της Καινούργιου για Τσαγκρίδη και Μπάρκα

«Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν πραγματικά πληγωμένη κι έβλεπα τη στενοχώρια στο βλέμμα της. To έλεγα στον Ετεοκλή όταν έβλεπα το βίντεο. Είπε ότι μιλά γενικότερα για το θέμα της κούπας, δεν νομίζω ότι μιλά γενικά, αλλά μιλάει ειδικά για το θέμα που έγινε με την Φαίη Σκορδά και που βγήκε η Δανάη μπάρκα με την κούπα και στήριζε στην ουσία έτσι την Φαίη», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια του BreakfastStar.

«Εγώ δεν ήξερα τη φιλία που συνδέει την Κατερίνα με την Δανάη και ότι η φιλία αυτή ήταν τόσο δυνατή που θα έπρεπε η Δανάη να πάρει ένα τηλέφωνο. Το μόνο που σκέφτηκα είναι μήπως αυτή είναι η εντύπωση της Κατερίνας. Μα αν όντως ήταν τόσο φίλες, έχει πολύ μεγάλο λάθος η Δανάη. Μήπως ήταν μονόπλευρη αυτή η φιλία, αυτό σκέφτομαι», συμπλήρωσε.

«Επειδή δεν θυμόμουν τη σχέση της Δανάης με την Κατερίνα, το θεώρησα και έξυπνο με την κούπα, σαν υπονοούμενο αντί να κάτσεις να συζητήσεις και να πεις λόγια και λόγια. Αλλά αν υπήρχε τέτοια φιλία...», είπε η Ελένη Χατζίδου στο BreakfastStar.