Αγνώριστη η Γαία Μερκούρη - Η αλλαγή που έκανε λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Άγγελο Λάτσιο

Της πηγαίνει πολύ!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
gaiamercurii - Instagram
gaiamercurii - Instagram

Η Γαία Μερκούρη, κόρη της Δωροθέας Μερκούρη απέκτησε μια ιδιαίτερη φήμη στο ευρύ κοινό μέσα από τη σχέση της με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελο Λάτσιο. Το ζευγάρι μπορεί σήμερα να μην είναι μαζί, η Γαία ωστόσο εξακολουθεί να μας απασχολεί.

Αν ανατρέξει κανείς στους λογαριασμούς της Μερκούρη στα social media θα αντιληφθεί, πως το κορίτσι αυτό θα έχει ένα μακρύ και λαμπερό μέλλον στο χώρο του modeling, καθώς διαθέτει μία ξεχωριστή ομορφιά.

Μέσα από post της πριν από λίγες ημέρες είδαμε τη νέα αλλαγή, που έκανε μετά το χωρισμό της - ποζάροντας topless - με αφέλειες στα μαλλιά της και χρώμα πιο κοντά στις κόκκινες αποχρώσεις. Φυσικά και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, ωστόσο μάλλον πρόκειται για περούκα καθώς στα insta stories της η Γαία εξακολουθεί να έχει το σκούρο ξανθό που είχε και πριν.

Η topless φωτογραφία της Γαίας Μερκούρη και η αλλαγή στα μαλλιά της

«Χαρούμενη Δευτέρα σε όλους», έγραψε η Γαία Μερκούρη.

Το παράπονο της Γαίας από τη μητέρα της

«Κάτι που με εκνευρίζει και το κάνεις συχνά, είναι πως όταν θες να κάνεις ένα πράγμα και ταυτόχρονα θυμάσαι κι άλλα 15 πράγματα που ήθελες να κάνεις και δεν καταλήγεις ποτέ σε αυτό που ήθελες αρχικά να κάνεις.

Κάτι άλλο που το έχουμε πει, το έχουμε συζητήσει και του έχουμε βγάλει το ζουμί, είναι: μη μου λες τι να κάνω γιατί μου’ ρχεται να κάνω εντελώς το αντίθετο. Ό,τι μου ζητάς: “Φτιάξε το κρεβάτι σου, πλύνε τα δόντια σου” θα τα κάνω ούτως ή άλλως, έχω φτάσει 19χρονών πια», είχε πει η Γαία Μερκούρη στην εκπομπή Γειά σου.