«Συγγνώμη, χίλια συγγνώμη» - Η αμηχανία του Αλκαίου με τον πατέρα του, Γιάννη Βασιλείου μετά τη δήλωση της Πανοπούλου

Θα κινηθεί νομικά ο Βασιλείου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το βράδυ της Παρασκευής 15/12 ο Γιώργος Αλκαίος και η Έλντα Πανοπούλου έκαναν πρεμιέρα σε νυχτερινό μαγαζί των βορείων προαστίων με την κάμερα της εκπομπής Ακόμα δεν είδες τίποτα να αποσπάει δηλώσεις από τους δύο τραγουδιστές.

Σε πρώτη φάση ο Αλκαίος δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην επάνοδό του στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας τονίζοντας, πως δεν του έχουν λείψει οι μεγάλες πίστες. Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής ερωτήθηκε σχετικά με τον ντόρο, που έχει προκληθεί με τον πατέρα του, Γιάννη Βασιλείου (δείτε εδώ) και τη δήλωση της Έλντας για το αν είναι όντως πατέρας του με τον ίδιο να απαντάει.

Οι νέες δηλώσεις του Γιώργου Αλκαίου και της Έλντας Πανοπούλου για τον πατέρα του

«Είναι ένα δύσκολο εγχείρημα και άντε να μπούμε στο 2024, που έχει πολλά να δώσει. Δεν επιστρέφω στην πίστα, δεν είναι πίστα για εμένα αυτό που γίνεται εδώ. Περνάμε όμορφα λες και δε δουλεύουμε. Δε θέλω να κάνω πίστες δε με ενδιαφέρει αυτό. Το έκανα την εποχή που το έκανα, φτάνει. Δεν έχω λόγο να το κάνω άλλο. Νομίζω ότι άφησα το στίγμα μου, οπότε γιατί να μη με δεχτούν θετικά.

Δεν θέλω να αναπαράγω τη δήλωση της Έλντας, θέλω να είμαι εκτός όλων αυτών. Συγγνώμη, χίλια συγγνώμη», είπε ο Γιώργος Αλκαίος.

«Δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε πράγματα που είναι αυτονόητα. Νομίζω ότι όλος ο κόσμος και όλοι οι άνθρωποι, που έχουν μια στοιχειώδη αντίληψη μπορούν να καταλάβουν τι ακριβώς εννοούσα. Αγαπάω το Γιώργο Αλκαίο πάρα πολύ και θέλω να είναι ευτυχισμένος και αν κάτι τον πικραίνει με στεναχωρεί και εμένα», είπε με τη σειρά της η Έλντα Πανοπούλου.

Η αμηχανία του Αλκαίου με ερώτηση του Λιάγκα για τον πατέρα του

«Βγήκε ο πατέρας σου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και είπε ότι δεν θα πάει καλά το σχήμα με την Έλντα Πανοπούλου, γιατί δεν θα έχει απήχηση στη νεολαία», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Ο καθένας έχει την άποψή του, υπάρχει ελεύθερη βούληση και υπάρχει το αν θα ασχοληθείς με αυτό το πράγμα ή όχι. Εμένα προσωπικά, αυτό που πάω να κάνω τώρα με την Έλντα μου δίνει χαρά», απάντησε ο Γιώργος Αλκαίος.

«Να σου πω και μια ατάκα που είναι λίγο αστεία. Γιατί, ποιος πάει καλά;», σημπλήρωσε γελώντας ο Γιώργος Αλκαίος στο Πρωινό.