Διαχυτικοί στα μπουζούκια Καινούργιου & Τσαγκρίδης - Φωτογραφίες από τις αγκαλιές τους πρώτο τραπέζι πίστα στον Αργυρό

Εκείνη άκρως εντυπωσιακή με μίνι μπλε φόρεμα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Φίλιππος Τσαγκρίδης / Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Instagram / Φίλιππος Τσαγκρίδης / Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ένα από τα "καυτά" θέματα των τελευταίων ημερών είναι οι συναντήσεις της Κατερίνας Καινούργιου με τον πρώην της Φίλιππο Τσαγκρίδη. Οι δυο τους έχουν χωρίσει εδώ και πολύ καιρό, ενώ έχουν υπάρξει φημολογίες πως και οι δύο έχουν προχωρήσει τη ζωή τους αυτό το διάστημα που ζουν μακριά ο ένας από τον άλλο. Το γεγονός, όμως, πως βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη και ήταν, μάλιστα, διαχυτικοί προκάλεσε "σούσουρο", ιδιαίτερα μετά τις σπόντες της παρουσιάστριας για επανασύνδεση (δείτε εδώ).

Βρέθηκαν, λοιπόν, αρχικά στα μπουζούκια, στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο Κωνσταντίνος Αργυρός, και ήταν και οι δύο πρώτο τραπέζι πίστα. Τα stories από εκείνη τη βραδιά τους "πρόδωσαν", όμως η Real Life εξασφάλισε και αποκλειστικές φωτογραφίες. Εκείνη έφτασε πρώτη στο μαγαζί με την παρέα της κι εκείνος έφτασε λίγο αργότερα με τη δική του. Χαιρετήθηκαν κανονικά και αγκαλιάστηκαν θερμά, ενώ όταν το show τελείωσε βρέθηκαν στο καμαρίνι του καλλιτέχνη για να τον συγχαρούν.

Φωτογραφίες από την συνάντηση του Φίλιππου Τσαγκρίδη και με την Κατερίνα Καινούργιου στα μπουζούκια

Φαίνεται, έτσι, πως διατηρούν άψογες σχέσεις μετά τον χωρισμό τους, με την ίδια να έχει εξηγήσει πως είναι ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή της μετά από όλα όσα πέρασαν μαζί. Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν άκρως εντυπωσιακή, με το μίνι μπλε φόρεμά της, ενώ ο κάποτε σύντροφός της ήταν ντυμένος χαλαρά με πουκάμισο και γιλέκο.

Καινούργιου Τσαγκρίδης

Καινούργιου Τσαγκρίδης μπουζούκια

Καινούργιου Τσαγκρίδης μπουζούκια αγκαλιά

Η δεύτερη συνάντηση μέσα σε δύο μέρες

Μια ημέρα αργότερα ωστόσο, Κατερίνα Καινούργιου και Φίλιππος Τσαγκρίδης βρέθηκαν ξανά σε ίδια έξοδο τους. Συγκεκριμένα, και οι δυο έκαναν αναρτήσεις από την θεατρική παράσταση που παρακολούθησαν "Τhis is not Romeo and Juliet", με πρωταγωνιστές τον Αργύρη Πανταζάρα και τη Σίσσυ Τουμάση.

Και οι δυο έκαναν αναρτήσεις στα προφίλ τους στο Instagram!

Κατερίνα Καινούργιου Θεσσαλονίκη

Κατερίνα Καινούργιου Φίλιππος Τσαγκρίδης