«Ελπίζω από εκεί που είσαι να με συγχωρέσεις...» - Θρήνος για τον Περικλή Κονδυλάτο

Οι συγγενείς αναζητούσαν τον φίλο του επί δύο μέρες μέχρι που βρέθηκε νεκρός

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Το Σάββατο 16/12 έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή ο διάσημος σχεδιαστής Τόλης Σκουλαριώτης, ύστερα από αναρτήσεις των φίλων και των αγαπημένων του προσώπων (δείτε εδώ). Με το που ενημερώθηκε γι' αυτό ο Περικλής Κονδυλάτος, θέλησε με την σειρά του να τον αποχαιρετήσει, με την τελευταία του φράση, ωστόσο να προκαλεί ερωτηματικά.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος δημοσίευσε μία φωτογραφία τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και την συνόδευσε με ένα κείμενο κατά το οποίο ζητούσε από τον συνεργάτη και φίλο του να τον συγχωρέσει από εκεί ψηλά που βρίσκεται τώρα, χωρίς να αναφέρει τι συνέβη και τι μπήκε ως εμπόδιο ανάμεσά τους.

Το αντίο του Περικλή Κονδυλάτου στον Τόλη Σκουλαριώτη

«Αντίο Τόλη μου, φανταστικό αγόρι της μόδας. Ήσουν πάντα η έμπνευση μου, ο ορισμός της νιότης, ο ορισμός του να μένει κανείς πάντα παιδί, και του να κάνεις όνειρα. Πάντοτε με πίστευες και με ενθάρρυνες και ήσουν ο πρώτος που με πήρες σε μια πολύ σπουδαία επαγγελματική μου στιγμή να με συγχαρείς με γνήσια ανιδιοτελή χαρά. Θα θυμάμαι το γέλιο σου, το υπέροχο ντύσιμο σου, και το ότι ήσουν πρωτοπόρος. Σε γνώρισα στα πρώτα μου βήματα σε αυτό το χώρο και ήσουν πάντα καλόκαρδος και ανοιχτός. Θα θυμάμαι όλες τις ωραίες μας στιγμές, και θα τις φυλάξω μέσα μου. Ελπίζω από εκεί που είσαι να με συγχωρέσεις», έγραψε.

Αξίζει να σημειωθεί, πως νέες πληροφορίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για τον θάνατο του Τόλη Σκουλαριώτη, ώρες μετά την ανακοίνωση για τα δυσάρεστα και σύμφωνα με πληροφορίες του Lifo.gr, ο ίδιος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του και αιτία της απώλειά του είναι η καρδιά του. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως τις τελευταίες δύο μέρες οι οικείοι του δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του, γι' αυτό και κάλεσαν την αστυνομία, η οποία άνοιξε το διαμέρισμά του και τον εντόπισε νεκρό.

Στις 19 Σεπτεμβρίου ο σχεδιαστής είχε κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο μετά από επιπλοκές από ηπατίτιδα, ενώ πριν από 20 χρόνια είχε κάνει bypass, το οποίο επιβάρυνε την υγεία του.