«Φτάνει με τον Λιάγκα! Πες του να σε πάρει του χρόνου!» - Η αμήχανη αντίδραση της Μαρίας Μπακοδήμου στη δήλωση της Παραδεισανού

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Γειά σου, το μεσημέρι της Κυριακής 17/12, συζητήθηκαν έντονα τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για τα podcast. Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής, δήλωσε τις προηγούμενες ημέρες:

«Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχουν τα podcasts και δεν κάνουμε κανονικές εκπομπές. Το podcast υποτίθεται είναι ένα ραδιόφωνο που κάνεις μια συνέντευξη και προβάλλεται. Από τη στιγμή που στο podcast μπήκαν φώτα, μακιγιάζ, κάμερα και σκηνικό, δεν καταλαβαίνω γιατί το ραδιόφωνο το βαφτίσαμε podcast και το podcast μαζί με το ραδιόφωνο το κάναμε τηλεόραση.

Χάνονται εργατικά χέρια, κάμερες, επαγγελματικό μακιγιάζ κλπ… Αν θέλουμε να κάνουμε τηλεόραση, να δουλέψουν οι άνθρωποι της τηλεόρασης για να γίνει μια σωστή εκπομπή. Η γιαλατζί τηλεόραση που την βαφτίσαμε podcast είναι φτηνιάρικο και για μένα κοροϊδεύουμε τον κόσμο».

Δείτε επίσης: «Βγαίνουν ατάλαντοι, αποτυχημένοι και αγράμματοι και κρίνουν με νούμερα τηλεθέασης ανθρώπους που...» - Κόλαφος ο Γιώργος Λιάγκας

Η αντίδραση της Μαρίας Μπακοδήμου στη δήλωση της Παραδεισανού για τον Γιώργο Λιάγκα

Ζητήθηκε η άποψη της Ντορέττας Παπαδημητρίου γι' αυτά τα λόγια, με την ίδια να απομακρύνεται από την κάμερα ευγενικά και έτσι αμέσως μετά την προβολή του βίντεο τον λόγο πήρε η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία δήλωσε: «Παιδιά, εντάξει και ο Λιάγκας… κρεσέντο. Άλλο πράγμα το podcast, άλλο πράγμα η τηλεόραση, άλλο τα vlog».

Τότε, όμως, την διέκοψε η Νάνσυ Παραδεισανού: «Ο Γιώργος Λιάγκας στα τηλεοπτικά είναι από τους καλύτερους», είπε και η παρουσιάστρια αντέδρασε:

«Φτάνει με τον Λιάγκα! Πες του να σε πάρει του χρόνου! Έχει μέρες που του κάνεις λιβανιστήρι!». «Δεν θέλω, με είχε. Δεν είναι να με πάρει» της απάντησε και η Μαρία Μπακοδήμου συνέχισε:

«Μάλλον δεν έχει καταλάβει τι γίνεται. Δεν μπορεί να λέει ότι χάνονται εργατικά χέρια, επειδή κάνει κάποιος podcast. Το podcast ή το vlog είναι κάτι που, όταν το κάνω, ελέγχω πλήρως το αποτέλεσμα, λέω ό,τι θέλω γιατί δεν με δεσμεύει η σχέση με κάποιο κανάλι και έχω απόλυτη ελευθερία».