«Είχα ένα σοκ όταν μου είπαν στο μαιευτήριο, ότι...» - Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Χρύσας Μιχαλοπούλου για τον γιο της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

«Είναι υπέροχο αυτό που συμβαίνει δεν το περίμενα»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είχα ένα σοκ όταν μου είπαν στο μαιευτήριο, ότι...» - Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Χρύσας Μιχαλοπούλου για τον γιο της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου την Κυριακή 17/12 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται με την ηθοποιό να παραχωρεί μια σπάνια συνέντευξη μιλώντας τόσο για τα επαγγελματικά της, όσο και για την οικογένειά της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Το ζευγάρι έχει φέρει μαζί στη ζωή ένα υπέροχο παιδάκι τον γιό τους (δείτε τον εδώ), τον οποίο πολύ συχνά βλέπουμε με τον μπαμπά του να περνάνε χρόνο μαζί είτε στο σπίτι, είτε στα γυρίσματα του γνωστού σεφ.

Μέσα από όσα αποκάλυψε στη συνέντευξη της η ηθοποιός αντιλαμβανόμαστε το πόσο έτοιμη ήταν εκείνη και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος να φέρουν ένα παιδί στον κόσμο με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου να παραδέχεται, πως ήθελε να γίνει μικρή σε ηλικία μητέρα.

Οι δηλώσεις της Χρύσας Μιχαλοπούλου για την οικογένειά της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

«Εγώ έχω ξανανιώσει τώρα με το μωρό. Είναι υπέροχο αυτό που συμβαίνει δεν το περίμενα. Το παιδί δεν ήρθε ξαφνικά στη ζωή μου, ήθελα πάντα να γίνω νέα μαμά. Το νέα μου καθόταν κάπως πολύ όμορφα. Το φοβερό είναι ότι όταν ήρθε ο μικρός για εμένα δεν άλλαξε τίποτα, ήταν σαν να ήταν πάντα εκεί. Λίγο είχα ένα σοκ όταν μου είπαν στο μαιευτήριο ότι μπορείτε να φύγετε τώρα και είπα ότι ωραία με εμπιστεύονται.

Ο Λεωνίδας είναι ένας πολύ στοργικός μπαμπάς και είναι και φιλαράκια. Τους κάνω εικόνα σε 10 χρόνια και η εικόνα με ευχαριστεί πάρα πολύ. Με τον Λεωνίδα γνωριστήκαμε με μία πολύ βαρετή συζήτηση στο instagram πριν από την καραντίνα», είπε η Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Οι δηλώσεις του Κουτσόπουλου για τη βάφτιση του γιου τους

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος παραχώρησε σύντομες δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής ''Γειά σου'', οι οποίες προβλήθηκαν το Σάββατο 2/12 με τον γνωστό σεφ να μιλάει μεταξύ άλλων για την προσωπική του ζωή και την οικογένεια του.

Σε ερώτηση λοιπόν του δημοσιογράφου της εκπομπής ''Γειά σου'' σχετικά με το αν το ζευγάρι ετοιμάζει τη βάφτιση του παιδιού τους, ο σεφ απάντησε με χιουμοριστικό τρόπο, αφήνοντας να εννοηθεί, πως δε θέλει να κάνει καμία αποκάλυψη.

«Όλα είναι εξαιρετικά με τον γιο μου, έχω πάθει εθισμό εγώ. Είναι πάρα πολύ ωραία. Τον είχα μαζί μου σε γύρισμα, δεν ξέρω τι μπορεί να κατάλαβε και τι όχι, αλλά είναι μια πάρα πολύ ωραία ιστορία, πάρα πολύ ωραία, περνάω πολύ όμορφα. Σταμάτα μωρέ εσύ, τι βάφτιση; Τι θες να μας βάζεις σε έξοδα;», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.