Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Είμαι στο Survivor στην παραλία και παραμιλάω! Πήγα στον ψυχίατρο, πήρα φάρμακα και έκατσα ένα χρόνο στο σπίτι μου», «Δε με αγαπούσα και...»

«Ζητάω από τον αδελφό μου να έρθει εκτάκτως στη Μαλαισία να μου φέρει...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Είμαι στο Survivor στην παραλία και παραμιλάω! Πήγα στον ψυχίατρο, πήρα φάρμακα και έκατσα ένα χρόνο στο σπίτι μου», «Δε με αγαπούσα και...»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραχώρησε μια ιδιαίτερη συνέντευξη στην Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία προβλήθηκε την Κυριακή 17/12 στο I love ΣουΚου και γυρίστηκε στο πλατό της εκπομπής, που παρουσιάζει ''Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος''.

Η συνέντευξη κινήθηκε στα πλαίσια του παιχνιδιού με τη Μαγγίρα να κάνει ερωτήσεις στον Αρναούτογλου για την προσωπική του ζωή και καριέρα. Από τις 4 απαντήσεις ο Γρηγόρης θα έπρεπε να δώσει την απάντηση εκείνη που η Μαγγίρα θα θεωρούσε σωστή.

Σε ερώτηση λοιπόν για το τι είναι πιο δύσκολο στη ζωή για τον παρουσιαστή ο ίδιος έκανε μια αποκαλυπτική εξομολόγηση για τη μάχη, που έδωσε με την ψυχική υγεία, τη βοήθεια που πήρε από ψυχολόγο - ψυχίατρο, αλλά και τα πιο δύσκολα χρόνια του στην τηλεόραση μέχρι τη στιγμή, που έκανε μια παύση ενός χρόνου.

Δείτε επίσης: «Κόντεψα να καταστρέψω τη ζωή μου με τα φάρμακα» - Η εξομολόγηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την "μάχη" με τα κιλά

Η αποκάλυψη του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την περιπέτεια της ψυχικής του υγείας

«Εγώ τρελάθηκα την περίοδο του ''Πολύ την Κυριακή'', δε μπορούσα να διαχειριστώ στα 33 μου χρόνια αυτό που μου συνέβαινε από τη δημοσιότητα, τα χρήματα που έπαιρνα και από όλο αυτό, που δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν καταλάβαινα τι μου γινόταν.

Πήγα στον διευθυντή στο Mega και του είπα σε παρακαλώ σταματάμε και πήγα στον ψυχίατρο την επόμενη ημέρα, πήρα φάρμακα και έκατσα έναν χρόνο στο σπίτι μου. Επειδή ήμουν ανηδονικός έπρεπε να αρχίσω να απολαμβάνω πράγματα. Δεν ξέρω αν τα έχω καταφέρει. Δε με αγαπούσα και σήμερα δεν ξέρω αν με αγαπάω. Δεν είπα ποτέ μπράβο στον εαυτό μου. Αν με αγαπούσα θα έπρεπε να είμαι πιο σκληρός.

Υπάρχουν και ντοκουμέντα τηλεοπτικά. Είναι 2003 με 2004, έχω πάει στο Survivor, αρχίζω και περπατάω στην παραλία και παραμιλάω. Ζητάω από τον αδελφό μου να έρθει εκτάκτως στη Μαλαισία να με βρει γιατί πρέπει να μου φέρει κάποια βοήθεια, επειδή έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στον αδελφό μου. Εκεί ξεκινάνε και τα πρώτα δείγματα. Περνάνε μετά τα χρόνια, τα καταφέρνω και σκάει μετά από πέντε χρόνια η φάση, το 2008, για να σταματήσω.

Δηλαδή υπήρχαν τα δείγματα, ότι χρειαζόμουν συμπαράσταση ψυχολογική περισσότερο για όλα αυτά που συνέβαιναν σε ένα νέο παιδί στη ζωή του. Να μην το κάνουμε τραγικό αλλά, την εποχή που μιλάω για ψυχοθεραπεία, θυμάμαι πως πρέπει να με πήραν πάνω από 10 δημοσιογράφοι τηλέφωνο μήπως έπαθα κάτι. Ήταν τόσο πρωτόγνωρο να μιλήσει κάποιος για ψυχίατρο στην τηλεόραση. Τους εξηγούσα, ότι δεν ήταν κάτι τέτοιο.

Μετά ευτυχώς από τους λίγους ανθρώπους που μίλησαν θυμάμαι ήταν ο Σάκης Ρουβάς και είπε ότι πήγε για ψυχοθεραπεία. Η Ελεονώρα Μελέτη... Άρχισαν να μιλάνε οι άνθρωποι και να ανοίγονται και έσπασε αυτό το περιβόητο ταμπού», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Η συγκινητική δήλωση για τον γιο του

Σήμερα που έγινα 50 χρονών και το λέω για πρώτη φορά, κάθισα και έγραψα μια ταινία. Μίλησα μπροστά στην κάμερα με τον γιο μου, που είναι 10 χρονών και του είπα πράγματα. Χωρίς να είναι ο γιος μου. Έβαλα ένα φίλο μου cameraman, έστησε την κάμερα, του είπα να φύγει και μίλησα για 30 λεπτά περίπου στον γιο μου, κοιτώντας τον στην κάμερα. Αν προλάβω να του τα πω στα 20-25 του, δε θα χρειαστεί η κασέτα. Αν δεν προλάβω, είπα σε κάποιους να του δώσουν την κασέτα για να του πω τρία πράγματα σαν πατέρας. Αν τα καταλάβει τα κατάλαβε. Αν δεν τα καταλάβει θα μείνει απλώς μια κασέτα», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Αρναούτογλου.