Χαμόγελα και χάδια στους δρόμους της Γλυφάδας - Πιασμένοι αγκαζέ Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου στη νέα τους βόλτα

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο έρωτας του Σπύρου Μαρτίκα για τα μάτια της Βρισηίδας Ανδριώτου μπορεί να ξεκίνησε στη ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου, ωστόσο εξακολουθεί και δοκιμάζεται στην έξω τους ζωή, στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο σπίτι που έφτιαξαν στην Αθήνα.

Το ζευγάρι δεν κρύβει την αγάπη τους κάτι που αποτυπώνεται στα social media, σε δημόσιες δηλώσεις τους αλλά και μέσα από φωτογραφίες που συχνά πυκνά αποσπάει ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr με εκείνους.

Full in love Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου στη βόλτα τους

Πρόσφατα λοιπόν ο Μαρτίκας και η Ανδριώτου απαθανατίστηκαν στο κέντρο της Γλυφάδας να περπατάνε αγκαζέ, χαμογελαστοί και εντελώς full in love - κάτι που άλλωστε δεν κρύβεται στα βλέμματά τους (δείτε εδώ τι λένε για το γάμο τους).

Μαρτίκας - Ανδριώτου

Μαρτίκας - Ανδριώτου

Η ενόχληση με τα μηνύματα που δέχεται από γυναίκες ο Μαρτίκας

«Αυτό λέγεται θράσος, θρασύτητα. Δεν με πειράζουν τα μηνύματα που θα του πουν ότι "είσαι πολύ γοητευτικός άντρας", γιατί κι εγώ παίρνω, δεν με πειράζει. Η άλλη επέμενε να μιλήσουν μόνοι τους. Του είπε "να μιλήσουμε, να κάνουμε τρελίτσες"» ανέφερε αρχικά.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου πρόσθεσε: «Και της είπε ο Σπύρος ότι "δεν είναι πρέπον να μιλήσουμε όπως θα ήθελες εσύ, θες να μιλήσουμε με τη γυναίκα μου, είναι εδώ μαζί μου, να σε πάρουμε τηλέφωνο;". Και του λέει "είσαι χαζός; Τι να κάνω με τη γυναίκα σου; Με εσένα θέλω να μιλήσω και να κάνουμε τρελίτσες." Αυτό είναι θράσος», είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας στην Οδός Ζαρίφη 2.