Μόνη της για καφέ στο κέντρο της Αθήνας - Αφηρημένη & πολύ σκεπτική η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου εθεάθη πριν από λίγες ημέρες σε μία μοναχική βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με τον αποκλειστικό φακό του Youweekly.gr να την εντοπίζει, απαθανατίζοντάς την μαζί με το αγαπημένο της σκυλάκι.

Με μπλε κοστούμι και λευκό t-shirt απολάμβανε τον καφέ της η επιχειρηματίας καθισμένη σε ένα από τα τραπέζια του μαγαζιού. Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες μας η Παναγιώταρου έμεινε για λίγο στο καφέ και στη συνέχεια αποχώρησε μόνη της (δείτε εδώ το υπέροχο σπίτι της).

Η βόλτα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για καφέ στο κέντρο της Αθήνας

Στο σημείο αυτό δε θα μπορούσαμε να μην σχολιάσουμε την ασορτί επιλογή, που έκανε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για εκείνη και τον σκύλο της - φορώντας του μπλε ρουχαλάκι στην ίδια απόχρωση με το κοστούμι της.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - μόνη για καφέ
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Αθήνα

Οι πρόσφατες δηλώσεις της για τον Σχίζα

«Περιμένω να κάνω ένα ταξίδι στο εξωτερικό στις γιορτές, γιατί έχω και τα γενέθλιά μου. Το παρελθόν μου είναι ιερό, θέλω να στηρίζω κάθε επιλογή μου. Δεν έχω κοινό τατουάζ με τον Κύριο Στάθη Σχίζα. Με τον πρώην μου σύζυγό είχα», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Στη συνέχεια ο Στάθης Σχίζας μίλησε και εκείνος στην κάμερα του Happy Day για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου:

«Μόλις μπήκα με έπιασες κατευθείαν. Η παρεξήγηση με ποιον; Βρε δεν υπάρχει παρεξήγηση όλα καλά είναι. Σε ανθρώπινο επίπεδο είμαστε μια χαρά. Μια που είναι εδώ θα τη ρωτήσω, να σου στείλω χρόνια πολλά στα γενέθλιά σου;», είπε ο Στάθης Σχίζας στην κάμερα του Happy Day.