Σάλος με βίντεο της Δήμητρας Λιαράκου στο Tik Tok: Ο Κωνσταντίνος Μπακογιάννης διέταξε ΕΔΕ

«Ήταν τρεις άνδρες όπου και οι τρεις, με συγχωρείτε για την έκφραση, με...»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Σάλος με βίντεο της Δήμητρας Λιαράκου στο Tik Tok: Ο Κωνσταντίνος Μπακογιάννης διέταξε ΕΔΕ

Ο κακός χαμός έχει προκληθεί τα τελευταία 24ωρα στα social media και πιο συγκεκριμένα στο Tik Tok, με βίντεο που δημοσίευσε γνωστή influencer, η Δήμητρα Λιαράκου, η οποία θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα άκρως εξοργιστικό περιστατικό που της συνέβη.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από δυο αστυνομικούς. Όλα ξεκίνησαν όταν η ίδια μετέβη σε αστυνομικό τμήμα για να πάρει πίσω τις πινακίδες του αυτοκινήτου της. Οι δυο αστυνομικοί που ήταν εκεί για να την εξυπηρετήσουν όπως αποκάλυψε χαρακτηριστικά την κ@υλάντησαν λέγοντάς της «Τι μπορείς να κάνεις εσύ για μένα» ή να πάνε σπίτι του ενός να βρουν την ασφάλεια της.

Η ανάρτηση της Δήμητρας Λιαράκου στο Tik Tok

«Είμαι τόσο συγχυσμένη, ένιωσα πως με υποτιμάνε τόσο πολύ, δεν μπορείτε να το φανταστείτε», αναφέρει και συμπληρώνει: «Σηκώθηκα και έφυγα. Ήταν τρεις άνδρες όπου και οι τρεις –με συγχωρείτε για την έκφραση- με καυ@@ζανε. Γενικά έχω πάρα πολύ δυνατή προσωπικότητα, θα μπορούσα να μην έχω. (…) Ο μόνος λόγος που είμαι έτσι είναι γιατί όσο μεγαλώνω, συνειδητοποιώ πού σκατά ζω. Και νιώθω ότι δεν μπορεί να καταλάβει κανένας άνδρας πως νιώθω αυτή τη στιγμή. Όχι πως όλες οι γυναίκες μπορούν…» καταλήγει η Influencer στο βίντεο που δημοσίευσε στο Tik Tok.

Διαβάστε επίσης: Ποια Ελληνίδα πρωταγωνίστρια αποκαλύπτει πρώτη φορά πως έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση;

Σύμφωνα με το Live News, ο Κωνσταντίνος Μπακογιάννης διέταξε ΕΔΕ, προκειμένου να διερευνηθεί το απαράδεκτο αυτό περιστατικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Σκορπιός είναι για σένα": Μαρίνα και Μαρία τα βρήκαν και έγιναν ξανά viral στο Tik Tok - Το επικό βίντεο επανασύνδεσης

TikTok: Απολύθηκε από το μπαρ η γυναίκα που έγινε viral με την ατάκα "Σκορπιός είναι για σένα" - «Ήθελε να...»

Lord Tzane: Ανατριχιαστικό! Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ανασύρεται το άψυχο σώμα του από τον γκρεμό

Lord Tzane: Η ανάρτηση του Αλέξανδρου Κοψιάλη για τον θάνατο του διάσημου Tik Toker - Το χωριό "φάντασμα" της Ιταλίας που άφησε την τελευταία του πνοή

Πρωινό Σουσού: "Πάγωσε" η Ελένη Τσολάκη - «Επειδή δεν καθόμουν στον διευθυντή μου...»

«Έμεινα άναυδος! Ήταν για προσωπική μας χρήση» - Ολόγυμνη φωτογραφία του Ιάκωβου Μυλωνά έχει διαρρεύσει σε gay site γνωριμιών

Ασπρόπυργος: Φρικιαστικές καταθέσεις για τον 30χρονο γυμναστή - «Tης είχε κατεβάσει το μπλουζάκι στην περιοχή του στήθους»

Σεξουαλική παρενόχληση Βαγγέλη Κακουριώτη: Έξαλλη η Δήμητρα Αλεξάνδράκη - «Αυτό το κίνημα το Metoo απευθύνεται μόνο σε γυναίκες;»