Θρήνος για την Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Θέλω να πω μια δυσάρεστη είδηση! Έφυγε από την καρδιά του ο...» - Το θλιβερό αντίο στον αέρα του Happy Day

«Καλό ταξίδι»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Θρήνος για την Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Θέλω να πω μια δυσάρεστη είδηση! Έφυγε από την καρδιά του ο...» - Το θλιβερό αντίο στον αέρα του Happy Day

Την τελευταία του πνοή άφησε πριν από λίγα 24ωρα ο γνωστός και πολύ αγαπημένος Έλληνας σχεδιαστής, Τόλης Σκουρλέτης και δεν γινόταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ούσα κάποτε πολύ καλή του φίλη, να μην αφιερώσει έστω και δυο λεπτά για να τον αποχαιρετήσει στην σημερινή της 18/12 εκπομπή, Happy day.

Η παρουσιάστρια παρά το γεγονός πως τα τελευταία χρόνια οι δυο τους είχαν χαθεί μίλησε για εκείνο με τα καλύτερα λόγια ενώ τον αποχαιρέτησε βαθιά συγκινημένη.

Ο αποχαιρετισμός της Σταματίνας Τσιμτσιλή

«Θέλω να πω μια δυσάρεστη είδηση. Θέλω να αφιερώσω δυο λεπτά σε έναν άνθρωπο που προσωπικά τον ξέρω πάρα πολύ καλά, στο παρελθόν έχουμε κάνει και πολύ στενή παρέα, με τα χρόνια δημιούργησα οικογένεια, ψηλοχαθήκαμε αλλά είναι ένας άνθρωπος που έχει μια θέση στην καρδιά μου, διαβάζω ότι έφυγε από την καρδιά του, τον πρόδωσε, ο Τόλης είχε δώσει και μια μάχη για την ζωή πριν από 15 περίπου χρόνια όταν μετά από πόνους είχε μπει στον Ευαγγελισμό και τελικά έπαθε ανακοπή και τον επανέφεραν, είχε κάνει διπλό μπάι πας παιδιά τότε και κατάφερε να κερδίσει κάποια χρόνια ζωής, τότε μάλιστα είχε κόψει το τσιγάρο, είχε πει θα ξεκινήσω να ζω πολύ πιο υγιεινά, πρόσεχε την διατροφή του.

Δεν ήξερα για το νέο πρόβλημα υγείας, μου το είπε η Στέλλα Γεωργίαδου που έκαναν πολύ παρέα. Όπως και να έχει ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος ζωή, πολύ ιδιαίτερος, μορφωμένος γνώστης του αντικειμένου με σπουδές την Αμερική, γιος δικηγόρου, ένα πολύ καλό παιδί, έντονος στα συναισθήματά του.

Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι, τον είχε δει τώρα τελευταία πριν από κάποιους μήνες σε ένα event και μου είχε πει ότι έχω αλλάξει έχω βάλει όλη μου την ενέργεια σε ένα project που ετοίμαζε στο υπουργείο. Είχαμε πει θα τα πούμε πρόσφατα αλλά δεν τα καταφέραμε. Όπως και να έχει ήθελα να αφιερώσω δυο λεπτά και να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους εν ζωή συγγενείς του. Καλό ταξίδι Τόλη», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του ALPHA.

Η ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου για τον χαμό του Τόλη

«Ο γελαστός, πολύχρωμος, δοτικός και γεμάτος ταλέντα και όνειρα , ο Τολης Σκουλαριωτης δεν είναι πια εδώ κ η λύπη είναι μεγάλη! Ονειρο του, που τον οδήγησε στην συνάντηση μας στον ΕΟΤ, να φτιάξει ένα παραμυθένιο χωριό με δέντροσπιτα στην καταπράσινη μαγικη έκταση του στο Μουρεση στο Β.Πηλιο που λάτρευε…Πάλευε χρόνια για αυτό.Εδινε όλη του την ζωή.. Δεν προλαβε, αλλά είμαι σίγουρη εκεί που πηγαίνει η γεμάτη καλοσύνη ψυχή του θα τον βρει έτοιμο να τον υποδεχτεί κ για να αναπαυθεί. Ο αγώνας σου όμως δεν θα πάει χαμένος.. Οι αλλαγές στους νόμους για αυτου του ειδους τουρισμου θα οφείλονται κ στη δική σου δουλεια κ επιμονή...

Καλό σου ταξίδι παραμυθένιε μου φίλε!

Σευχαριστω για αυτά τα υπέροχα που μοιραστηκαμε.. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την μέρα που γεμίσες με μυρωδιές, χρώματα κ μοναδικές γεύσεις το γραφείο μου! Ήσουνα κ μοναδικός σεφ βλεπεις, Στιγμές που δημιουργήσαμε αναμνήσεις καρδιάς με όλους τους συνεργάτες μου! Θα προσεύχομαι για σένα αγαπημενε μου φιλε!», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.