«Πέφτετε από τα σύννεφα τώρα; Δεν κατάλαβα!» - Τα ''καρφιά'' του Γιώργου Λιάγκα κατά του Μπουγά για το επεισόδιο σε νυχτερινό μαγαζί

«Είναι τσάμπα μαγκιά! Αν ήταν άντρας θα έκανε την κότα»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ένα έντονο περιστατικό σημειώθηκε σε νυχτερινό κέντρο της Μελβούρνης εκεί όπου τραγούδησε την Κυριακή 17/12 ο Τάσος Μπουγάς με τον καλλιτέχνη να δέχεται μια απρεπή κίνηση από γυναίκα θαμώνα στα οπίσθιά του (δείτε το βίντεο).

Αφού η παραπάνω χειρονομία συνέβη τρεις φορές ο Τάσος Μπουγάς αντέδρασε και μάλιστα εξύβρισε με έντονο και χυδαίο τρόπο τη γυναίκα δημόσια πάνω στην πίστα. Τα σχόλια, που προκύπτουν μετά από το επεισόδιο αυτό είναι πολλά.

Ο Γιώργος Λιάγκας από τη μεριά του εξέφρασε τη γνώμη του τη Δευτέρα 18/12 μέσα από το Πρωινό με τον παρουσιαστή να καταδικάζει την πράξη της γυναίκας αλλά και τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε ο Μπουγάς το συμβάν.

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για τον Τάσο Μπουγά

«Ξέρεις τι θα πας να δεις, ξέρεις τι θα πας να ακούσεις και από κάποιους ανθρώπους πρέπει να τα περιμένεις όλα δεν πρέπει να ξαφνιαζόμαστε. Συγγνώμη αλλά εμένα δε μου κάνει εντύπωση. Δεν τον θεωρείτε ικανό τον Μπουγά να κάνει όσα είπε; Θα σου πει όπως έχασε η κυρία το μέτρο και μου τσίμπησε τα οπίσθια και εγώ έχασα το μέτρο και πέταξα πέντε μπινελίκια.

Θυμάστε πέρυσι πως είχε μιλήσει ο κύρος Μπουγάς τέτοια εποχή για το σκηνικό με το κομμάτι της Θεοδωρίδου. Θυμάστε πόσο απαξιωτικά και μάγκικα είχε μιλήσει. Δηλαδή πέφτετε από τα σύννεφα τώρα; Δεν κατάλαβα! Εγώ το περίμενα. Είναι τσάμπα μαγκιά. Επειδή είναι γυναίκα τη στόλισε όπως τη στόλισε. Αν ήταν άντρας μπορεί να έκανε την κότα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.