Night Out: Με διπλό επεισόδιο - Οι λαμπεροί καλεσμένοι του Θεοχάρη Ιωαννίδη τη Δευτέρα 18 και την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου

Η επίσημη ανακοίνωση του Mega

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιαστής, Θεοχάρης Ιωαννίδης, ξεκίνησε για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν να εμφανίζεται ως οικοδεσπότης στη βραδινή ψυχαγωγική εκπομπή "Night Out", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega. Ωστόσο, πριν λίγο έγινε η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού για τους νέους λαμπερούς καλεσμένους του, καθώς θα έχουμε όχι ένα, αλλά δύο επεισόδια αυτή την εβδομάδα, το ένα τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, και το άλλο την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου.

Ποιοι θα είναι οι καλεσμένοι της εκπομπής "Night Out" του Mega στο διπλό επεισόδιο;

Λίγο πριν την εκπνοή του χρόνου, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ανάβει δύο φορές τα φώτα της ταράτσας του «Night Out» για να υποδεχτεί δύο πολύ λαμπερές παρουσίες, τη Δευτέρα 18 και την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, στις 00:10, στο MEGA.

Στην παρέα του late night show μπαίνει δέκα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, η ηθοποιός Βασιλική Τρουφάκου, που πρωταγωνιστεί στη νέα μεγάλη παραγωγή του MEGA, «Famagusta».

Η πρωταγωνίστρια μιλά πρώτη φορά για τον ρόλο της, αλλά και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της σειράς που κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2024 και είναι εμπνευσμένη από την τραγωδία της Κύπρου. «Όταν διάβασα τις αφηγήσεις από αληθινές μαρτυρίες στο σενάριο, πήρα τηλέφωνο τον Ανδρέα Γεωργίου και του είπα θα ραγίσουν οι οθόνες», σχολιάζει μεταξύ άλλων η Βασιλική Τρουφάκου.

Φυσικά, η καλεσμένη του Θεοχάρη Ιωαννίδη δεν θα μπορούσε να αποφύγει τα ευφάνταστα παιχνίδια που ετοιμάζει ο οικοδεσπότης του «Night Out» κάθε εβδομάδα μαζί με τη Frau Dimitra. Ποιες οι πολύτιμες συμβουλές της Βασιλικής Τρουφάκου σε ζητήματα καρδιάς; Πόσο καλή ρεπόρτερ είναι και τι θα δείξει το γκάλοπ που κάνει σε ανυποψίαστους περαστικούς;

famagusta ηθοποιοι

Το 2023 θα κλείσει με φρεσκάδα και μουσική! Η αγαπημένη των μουσικών charts, Αναστασία, συναντά τον Θεοχάρη Ιωαννίδη την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου στις 00:10. Η ενζενί του ελληνικού πενταγράμμου μιλά για την τεράστια επαγγελματική της επιτυχία και εξομολογείται τις σκοτεινές στιγμές φόβου και αγωνίας που βίωσε παράλληλα με την ανοδική της πορεία.

Πόσο την επηρέασε ο θάνατος της γιαγιάς της; Πώς αντιμετώπισε τις φωνές που στάθηκαν επικριτικά απέναντι στην απόφασή της να μιλήσει για την καταγωγή της; Θα περάσει το τεστ ειλικρίνειας στο οποίο θα την υποβάλει η κολλητή της, Marseaux, με τη βοήθεια ανιχνευτή ψεύδους;

Πριν αποχαιρετήσει το late night show, η Αναστασία τραγουδά παρέα με τον Θεοχάρη και τη Frau Δήμητρα ορισμένες από τις πιο αγαπημένες επιτυχίες της!

αναστασια εισαι μια θεα

Το «Night Out» αποχαιρετά το 2023 με διπλό επεισόδιο, back to back, τη Δευτέρα 18 και την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου στο MEGA.

«NIGHT OUT»

ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΧΑΡΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

ΔΕΥΤΕΡΑ 18 & ΤΡΙΤΗ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΣΤΙΣ 00:10 ΣΤΟ MEGA