«Αυτά τα παιδιά» - Η τρυφερή ανάρτηση της Ράνιας Τζίμα για την κόρη της, Ελένη

Καλλιτέχνης και πολύ γλυκιά...

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Αυτά τα παιδιά» - Η τρυφερή ανάρτηση της Ράνιας Τζίμα για την κόρη της, Ελένη

Η δημοφιλής και αγαπημένη δημοσιογράφος, Ράνια Τζίμα, σπάνια συνηθίζει να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητα με την προσωπική της ζωή. Έχει γίνει γνωστό, ότι είναι παντρεμένη από το 2016 με τον γνωστό οικονομολόγο και πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γαβριήλ Σακελλαρίδη. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί μια κόρη, την Ελένη, καρπό του έρωτά τους.

Εκείνη, αν και έχει πληθώρα επαγγελματικών υποχρεώσεων ως παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του mega, δεν παύει να αφοσιώνεται στο ρόλο της ως μητέρα και σύζυγος. Μάλιστα, η ίδια χθες το βράδυ, Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, δημοσίευσε μία πολύ τρυφερή φωτογραφία, η οποία δείχνει το καλλιτεχνικό ταλέντο της κόρης της, η οποία είναι ήδη 7 χρονών. Την ανάρτηση έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το ταλέντο της 7χρονης κόρης της Ράνιας Τζίμα

«Αυτά τα παιδιά!!!», έγραψε στη λεζάντα, που συνόδευσε τη φωτογραφία, που δημοσίευσε.


Η εξομολογητική συνέντευξη της Ράνιας Τζίμα στο "Πάμε Δανάη" για την κόρη της

Η γνωστή και αγαπημένη δημοσιογράφος, Ράνια Τζίμα, βρέθηκε καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή "Πάμε Δανάη", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega, και παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου. Μεταξύ άλλων μίλησε για την οικογένειά της, την επαγγελματική της πορεία, αλλά και για την οικογένειά της (δείτε εδώ τι είπε αναλυτικά).

«Είχαμε συνήθεια να στολίζουμε με τις φίλες μου το χριστουγεννιάτικο δέντρο, και αυτό το είχε ξεκινήσει η μαμά μου. Είπα στην κόρη μου φέτος να έρθουν οι φίλες της να στολίσουμε το δέντρο. Είμαστε άνθρωποι με τα καλά και τα κακά μας, δεν υπάρχει το τέλειο, δεν το επιδιώκω και δεν το κυνηγάω. Θαυμάζω τις ατέλειες των ανθρώπων, αλλά θέλω κοντά μου αυτές που μου ταιριάζουν. Δεν μπορώ την τσιγκουνιά, είναι φρίκη, τραγωδία. Δεν μπορώ επίσης την "γκρίνια με πόδια", το ανικανοποίητο των ανθρώπων, δεν μπορώ την τοξικότητα, εκεί φεύγω. Στην καθημερινότητά μου είμαι ευχάριστη και εχέμυθη. Παροτρύνω τους ανθρώπους να κάνουν πράγματα», κατέληξε για την καθημερινότητά της και τις ημέρες των εορτών που έρχονται.