«Τον έχουμε ταλαιπωρήσει πάρα πολύ! Δεν χρησιμοποίησε ποτέ τη δύναμή του, ενώ άλλοι...» - Το αληθινό πρόσωπο του Γρηγόρη Αρναούτογλου όταν σβήνουν τα φώτα

«Μας σεβάστηκε!»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου γιόρτασε την Κυριακή 17/12 τα 50α γενέθλιά του καθώς την ίδια ημέρα προβλήθηκε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις για τη ζωή του στην εκπομπή I love ΣουΚου (δείτε εδώ όσα είπε για τον γιο του).

Τη Δευτέρα 18/12 το όνομα του παρουσιαστή ήταν στην επικαιρότητα τόσο για το λαμπερό πάρτι γενεθλίων του, όσο και για τις αποκαλύψεις που τον είδαμε να κάνει για την προσωπική του ζωή στη Μπέττυ Μαγγίρα.

Με τη σειρά του λοιπόν ο Νίκος Γεωργιάδης μοιράστηκε μερικά λόγια για το πρόσωπο του Αρναούτογλου στην εκπομπή Πρωινό Σουσού, καθώς και για τον πολύ καλό χαρακτήρα που έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια ο παρουσιαστής στο χώρο.

Οι δηλώσεις για τον ''πόλεμο'' που έχει δεχτεί ο Αρναούτογλου από τον Τύπο

«Θα πω κάτι για τον Γρηγόρη. Επειδή έχουμε υπάρξει στον ίδιο όμιλο και τον έχουμε ταλαιπωρήσει πάρα πολύ στα περιοδικά με τους παπαράτσι να είναι έξω από το σπίτι του, μέρα και νύχτα, δεν χρησιμοποίησε ποτέ τη δύναμη που είχε, για να μπλοκάρει εμάς. Ενώ άλλοι παρουσιαστές του σταθμού, το κάνανε! Εξίσου μεγάλα ονόματα! Ο Γρηγόρης θα μπορούσε να το κάνει και δεν το έκανε, μας σεβάστηκε», είπε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Η μάχη του παρουσιαστή με την ψυχική του υγεία

«Εγώ τρελάθηκα την περίοδο του ''Πολύ την Κυριακή'', δε μπορούσα να διαχειριστώ στα 33 μου χρόνια αυτό που μου συνέβαινε από τη δημοσιότητα, τα χρήματα που έπαιρνα και από όλο αυτό, που δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν καταλάβαινα τι μου γινόταν.

Πήγα στον διευθυντή στο Mega και του είπα σε παρακαλώ σταματάμε και πήγα στον ψυχίατρο την επόμενη ημέρα, πήρα φάρμακα και έκατσα έναν χρόνο στο σπίτι μου. Επειδή ήμουν ανηδονικός έπρεπε να αρχίσω να απολαμβάνω πράγματα. Δεν ξέρω αν τα έχω καταφέρει. Δε με αγαπούσα και σήμερα δεν ξέρω αν με αγαπάω. Δεν είπα ποτέ μπράβο στον εαυτό μου. Αν με αγαπούσα θα έπρεπε να είμαι πιο σκληρός.

Υπάρχουν και ντοκουμέντα τηλεοπτικά. Είναι 2003 με 2004, έχω πάει στο Survivor, αρχίζω και περπατάω στην παραλία και παραμιλάω. Ζητάω από τον αδελφό μου να έρθει εκτάκτως στη Μαλαισία να με βρει γιατί πρέπει να μου φέρει κάποια βοήθεια, επειδή έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στον αδελφό μου. Εκεί ξεκινάνε και τα πρώτα δείγματα. Περνάνε μετά τα χρόνια, τα καταφέρνω και σκάει μετά από πέντε χρόνια η φάση, το 2008, για να σταματήσω.

Δηλαδή υπήρχαν τα δείγματα, ότι χρειαζόμουν συμπαράσταση ψυχολογική περισσότερο για όλα αυτά που συνέβαιναν σε ένα νέο παιδί στη ζωή του. Να μην το κάνουμε τραγικό αλλά, την εποχή που μιλάω για ψυχοθεραπεία, θυμάμαι πως πρέπει να με πήραν πάνω από 10 δημοσιογράφοι τηλέφωνο μήπως έπαθα κάτι. Ήταν τόσο πρωτόγνωρο να μιλήσει κάποιος για ψυχίατρο στην τηλεόραση. Τους εξηγούσα, ότι δεν ήταν κάτι τέτοιο.

Μετά ευτυχώς από τους λίγους ανθρώπους που μίλησαν θυμάμαι ήταν ο Σάκης Ρουβάς και είπε ότι πήγε για ψυχοθεραπεία. Η Ελεονώρα Μελέτη... Άρχισαν να μιλάνε οι άνθρωποι και να ανοίγονται και έσπασε αυτό το περιβόητο ταμπού», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο I love ΣουΚου.