Δύο μήνες μετά τον θάνατό του - Πέθανε η μητέρα του Αίαντα Μανθόπουλου

Θλίψη!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο Αίαντας Μανθόπουλος με τη μοίρα να παίζει - σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα - ένα ακόμη άσχημο και θλιβερό παιχνίδι στην οικογένειά το ηθοποιού.

Μέσα από ένα post στον προσωπικό λογαριασμό στο Facebook του Μανθόπουλου, τον οποίο φαίνεται να διαχειρίζεται η σύντροφός του, έγινε γνωστό τη Δευτέρα 18/12 πως πέθανε η αγαπημένη του μητέρα (δείτε εδώ σπαρακτικές εικόνες από την κηδεία του).

Η ίδια μάλιστα επέλεξε να κοινοποιήσει την είδηση μέσα από ένα πολύ συγκινητικό βίντεο. Όπως βλέπουμε ο ηθοποιός έπαιζε κιθάρα και τραγουδούσε στη μητέρα του, Λίντα με τη γυναίκα να απολαμβάνει τις ιδιαίτερες αυτές στιγμές με το παιδί της.

Η ανάρτηση για τον θάνατο της μητέρας του Αίαντα Μανθόπουλου

«Από σήμερα αγάπη μου δεν είσαι μόνος σου. Η Λίντα μας είναι στην μεγάλη σου αγκαλιά... καλή αντάμωση», αναγράφεται στο προφίλ στο Facebook του Αίαντα Μανθόπουλου.

Τα "καρφιά" της συζύγου του Μανθόπουλου για την τελευταία του σύντροφο

«Εγώ έκανα αυτό που όφειλα να κάνω ως γυναίκα του και τα παιδιά του ως παιδιά του. Έμαθα ότι έγινε για ένα μνημόσυνο σε ζωντανή σύνδεση. Αυτά δεν τα καταλαβαίνω, δεν τα αντιλαμβάνομαι. Ένα άνθρωπος που σέβεται την ψυχή του Αία, αυτό με κάνει να νιώθω αγαλλίαση και άλλο είναι ένα δημόσιο μνημόσυνο. Υπήρχαν διαφωνίες, υπήρχαν πολλές συζητήσεις. Η μόνη που δεν κάναμε ποτέ ήταν το διαζύγιο. ήταν ξεκάθαρο ότι δεν θα χωρίσουμε ποτέ», ανέφερε αρχικά αφήνοντας τις αιχμές της.

«Φυσικά και γνώριζα για την σύντροφό του. Δεν μιλάμε από τότε που έφυγε ο Αίας. Την είχα καλέσει κάποιες φορές και αρνήθηκε να μου μιλήσει, από τότε δεν μιλήσαμε ξανά ποτέ», είχε δηλώσει στη συνέχεια μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα.