Σε αμηχανία ο Φώτης Σεργουλόπουλος: «Ζητώ συγγνώμη αν...» - Η δημόσια απολογία στη Δήμητρα Ματσούκα

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, Πρωίαν σε είδον, ήταν την Δευτέρα 18/12 ο Γιώργος Νανούρης. Ο ίδιος έκανε μία αναφορά στο όνομα της Δήμητρας Ματσούκα - η οποία πρόσφατα παντρεύτηκε τον καλό της Πέτρο Κόκκαλη (δείτε εδώ βίντεο από την άφιξή της στην εκκλησία) - και ο τρόπος που εξελίχθηκε η κουβέντα έφερε τελικά τον Φώτη Σεργουλόπουλο σε δύσκολη θέση.

Γι' αυτό και λίγο αργότερα, αφού πήρε τον χρόνο του και το σκέφτηκε καλά, ένιωσε την ανάγκη να απολογηθεί δημόσια για το γεγονός αυτό.

Η δημόσια συγγνώμη του Φώτη Σεργουλόπουλου στη Δήμητρα Ματσούκα

«Προηγουμένως είχαμε μία συζήτηση με τη Τζένη, εάν η ομορφιά είναι ένα στερεότυπο. Δηλαδή, ας πούμε, η Δήμητρα Ματσούκα, που είναι μία πάρα πολύ ωραία γυναίκα, είπε ότι έχει αντιμετωπίσει κάποιες δυσκολίες. Ότι, ας πούμε, τη Δήμητρα Ματσούκα στην Επίδαυρο λίγο…», ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής.

«Η Μαρία Ναυπλιώτου δεν είναι όμορφη δηλαδή; Δεν έχει κάνει Επίδαυρο; Την επηρέασε αυτό; Μπορεί να μην έχει τύχει ακόμα, δεν νομίζω ότι της είπε κάποιος "είσαι πολύ όμορφη, δεν θα σε πάρω στην Επίδαυρο", δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτό το κριτήριο. Δεν ξέρω τι ειπώθηκε ακριβώς», δήλωσε τότε ο Γιώργος Νανούρης.

«Οι άνθρωποι είμαστε προκατειλημμένοι απέναντι σε έναν όμορφο άνθρωπο και αμέσως μπορεί να σκεφτούμε πράγματα που να μην τα συνδυάζαμε με έναν άλλο. Δεν είναι ωραίο που δεν έχουμε ακριβώς τη δήλωση όμως τώρα. Εδώ λέει για μία συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στο Θέατρο Βράχων, αυτό εννοείς;», επισήμανε η Τζένη Μελιτά.

«Μπορεί. Εγώ διάβασα ότι τη σχολίασαν όταν έκανε Επίδαυρο. Θα το δω και θα σας πω σε λίγο, μήπως κάνω λάθος», απάντησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Λίγο αργότερα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, έκανε την έρευνά του και επανήλθε στο θέμα ζητώντας συγγνώμη για τον παραλληλισμό και την παραποίηση της δήλωσης: «Διάβασα αυτό που λέγαμε πριν και είδα ότι έχετε δίκιο. Για τον Μάλαμα έλεγε η Δήμητρα και όχι για την Επίδαυρο. Εγώ το έμπλεξα με κάτι άλλο. Οπότε ζητώ συγγνώμη αν είπα κάτι. Δεν ήταν αυτό το περιστατικό, αλλά μίλησε όντως για το στερεότυπο της ομορφιάς», είπε.