Ιδιαίτερη μέρα για το Νίκο Συρίγο: «Σήμερα που κλείνεις τα 15...» - Η σπάνια φωτογραφία με την κόρη του

Οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλιά της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ιδιαίτερη μέρα είναι η σημερινή, Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου, για τον Νίκο Συρίγο, καθώς η κόρη του έχει τα γενέθλιά της. Ο δημοσιογράφος της εκπομπής του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, θέλησε να της ευχηθεί δημόσια μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Αν και δεν το κάνει συχνά, δημοσίευσε μία φωτογραφία από τα παιδικά χρόνια της μεγάλης του αδυναμίας και την συνόδευσε με ένα πολύ τρυφερό κείμενο, υπενθυμίζοντάς της πως ό,τι κι αν συμβεί εκείνος θα είναι πάντα στο πλευρό της.

Δείτε επίσης: «Η πρωτότοκη κόρη μου δεν είναι βιολογικό μου...» - Η αποκάλυψη για το μεγαλύτερο παιδί του

Η τρυφερή ανάρτηση του Νίκου Συρίγου για την κόρη του

«Και σήμερα που κλείνεις τα 15 εγώ κάπως έτσι σε βλέπω! Και μάλλον έτσι θα σε βλέπω για πάντα! Χρόνια Πολλά μικρή μου... Είμαι εδώ».

Οι γιορτές μετά το διαζύγιο

Ο Νίκος Συρίγος παραχώρησε συνέντευξη στη Νάνσυ Παραδεισανού για το κανάλι της στο Youtube. Οι δυο τους συζήτησαν για τις γιορτές και τα Χριστούγεννα, με τον δημοσιογράφο να εξηγεί πως αυτά άλλαξαν όταν πήρε διαζύγιο με την πρώην σύζυγό του.

Ανέφερε, λοιπόν, πως οι μέρες που μπορεί να περάσει με τα παιδιά του έκτοτε είναι πολύ περιορισμένες, αλλά πάντα προσπαθεί να κάνει το καλύτερο δυνατό για εκείνα. Παρόλα αυτά, τα πρώτα χρόνια που ζούσε μόνος του, ουσιαστικά, δεν ήταν τόσο εύκολα και απλά τα πράγματα.

Δείτε επίσης: Έβαλε μπρος το αμάξι και έφυγε - Η απάντηση σε ερώτηση για τη σχέση της κόρης του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

«Όταν κάνεις παιδιά, μπαίνει το εμείς πάνω από το εγώ. Όταν χωρίζεις είναι συγκεκριμένες οι μέρες που παίρνεις τα παιδιά. Και να θέλεις να είσαι περισσότερο μαζί τους, δεν μπορείς. Προγραμματίζεσαι, προσαρμόζεσαι και λες ότι όσες μέρες είμαι, θα τις κάνω όσο το δυνατόν καλύτερες. Γενικά οι γιορτές είναι χουχουλιάρικες, οικογενειακές», είπε αρχικά.

Και έπειτα, εξήγησε: «Τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τα παιδιά ήταν διαφορετικά. Είχε μοναχικότητα και μοναξιά. Η μοναχικότητα είναι αυτή που επιθυμείς και η μοναξιά είναι που δεν τη θέλεις πολύ. Είναι μία διαδικασία που περνάς μέσα στην όλη φάση που σε κάνει πιο ώριμο, πιο δυνατό και που πρέπει να την περάσεις. Όσο ζεις μαθαίνεις. Κάθε ημέρα είναι ένα μάθημα, αρκεί να είσαι ανοιχτός να μάθεις».