«Αν έχεις ζήσει μια αρρώστια για πάρα πολύ καιρό,...» - Η συγκινητική εξομολόγηση της Βασιλικής Τρουφάκου για την απώλεια του πατέρα της

«Είμαστε πιο επικριτικοί, όταν μιλάει μια γυναίκα...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Αν έχεις ζήσει μια αρρώστια για πάρα πολύ καιρό,...» - Η συγκινητική εξομολόγηση της Βασιλικής Τρουφάκου για την απώλεια του πατέρα της

Χθες, Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, η ταλαντούχα ηθοποιός, Βασιλική Τρουφάκου, βρέθηκε καλεσμένη στη βραδινή ψυχαγωγική εκπομπή, "Night Out", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega, και παραχώρησε μία εκ βαθέων εξομολογητική συνέντευξη στον παρουσιαστή, Θεοχάρη Ιωαννίδη.

Να υπενθυμίσουμε, ότι την αγαπημένη καλλιτέχνιδα του χώρου της υποκριτικής, τη βλέπουμε να πρωταγωνιστεί τη φετινή σεζόν στη νέα δραματική σειρά του Alpha, "Ο Γιατρός", αλλά πρόκειται να εμφανιστεί και στη σειρά "Famagusta", που θα αρχίσει να προβάλλεται με τον ερχομό του νέου έτους στο Μεγάλο Κανάλι (δείτε εδώ το συγκλονιστικό τρέιλερ της σειράς).

Ωστόσο, στη συνέντευξη της μίλησε για τη δική της τραγική απώλεια του πατέρα της, που βίωσε, αλλά και για τη θέση της γυναίκας στη σύγχρονη ελληνική κοινωνία.

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Βασιλικής Τρουφάκου για την απώλεια του πατέρα της, αλλά και τη θέση της γυναίκας σήμερα

«Με φλερτάρουν, όταν βγαίνω. Βλάκες υπάρχουν, αλλά μπορώ να πω, ότι οι άνθρωποι που με προσεγγίζουν είναι συνήθως ωραίοι τύποι. Τα προσωπικά μου είναι πολύ καλά. Μη με ματιάσεις. Τον γάμο δεν τον έχω στο μυαλό μου. Παιδιά, οικογένεια αμέ, τα έχω στο μυαλό μου! Τα παιδιά δεν τα έχουμε στην τσέπη μας. Θέλω να πιστεύω, ότι συνδυάζονται με τη δουλειά, αλλιώς η γυναίκα πρέπει να κάτσει στο σπίτι, και αυτό είναι κάτι που έχει απαντηθεί από την ιστορία», αποκάλυψε για την προσωπική της ζωή.

«Το αγαπημένο μου μέρος είναι η Νέα Υόρκη. Από τα ταξίδια μου ανεβάζω φωτογραφίες, αλλιώς δεν μπορώ να κάνω κάθε μέρα έξαλλη ζωή, no stringw attached. Δεν μου προκύπτει πηγαία, να βγάλω τη ζωή μου στα social media. Οι followers μπορούν να φέρουν μια δουλειά. Δεν τη φέρνουν, όμως μόνο αυτοί, φέρνει ο καλός, ο σωστός, ο κατάλληλος χαρακτήρας, να είσαι λίγο κουφός, να μην ακούς την απόρριψη, η επιμονή, το ταλέντο κάπως μετά έρχεται και αυτό, κάπου μετά όμως», ανέφερε παράλληλα για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τη σχέση της μαζί τους.

«Αυτό με την ομορφιά της γυναίκας δεν είναι το πρόβλημα. Ο μισογυνισμός είναι το θέμα. Υπάρχει σε όλους μας. Είμαστε πιο καχύποπτοι, πιο επικριτικοί, όταν μιλάει μια γυναίκα. Υπάρχει ως ένστικτο ο μισογυνισμός, θα τη διορθώσουμε πιο εύκολα, έχουμε λιγότερη υπομονή απέναντι στις γυναίκες. Όταν μια γυναίκα λέει την άποψή της θεωρείται σκύλα. Όλοι έχουμε μισογυνισμό., και εγώ το έχω μέσα μου, θεωρώ, ότι έχει αλλάξει σε ένα βαθμό, αλλά είναι λίγο πιο επιφανειακό. Στη δουλειά μας για παράδειγμα, λένε να κλείσουν πρώτα τους άντρες και μετά τις γυναίκες. Έχω βρει τον μπελά μου, γιατί έχω διεκδικήσει πράγματα, έχω χάσει δουλειά. Έχω βρει άλλη μετά, αλλά εντάξει», συμπλήρωσε για τη θέση της γυναίκας στη σύγχρονη ελληνική κοινωνία.

«Είμαι και πολιτικός μηχανικός. Συνεργάζομαι με το γραφείο του αδερφού μου, γιατί εγώ είμαι κυρίως ηθοποιός. Έχω δυο αδερφούς που με έχουν βασανίσει και οι δύο πολύ ως παιδί. Ο μεγάλος μου αδερφός όμως είμαστε πιο στενά συνδεδεμένοι, έχει υπάρξει και προστάτης μου σε κάποιες φάσεις της ζωής μου. Έχει υπάρξει στήριγμα», ανέφερε σχετικά με τα αδέρφια της.

«Η σχέση με τον μπαμπά μου ήταν καλή. Ήταν ο κλάσικός πατέρας που έλειπε πολύ από το σπίτι αλλά η σχέση μας ήταν καλή. Είναι μεγάλη τελεία, όταν χάνεται ο ένας γονιός από τη ζωή. Μπαίνει μια πολύ μεγάλη τελεία. Αν έχεις ζήσει μια αρρώστια για πάρα πολύ καιρό, ξέρεις, ότι λυτρώνεται από αυτό και μετά αρχίζει κάτι πολύ ωραίο, ανήκει πάλι σε σένα, και όχι στην αρρώστια του, και μπορείς να πλάθεις τις εικόνες που θες, ανήκει πάλι σε εσένα και όχι στην αρρώστια του. Τον δικαιώνεις», είπε συγκινημένη για την απώλεια του πατέρα της, η οποία της στοίχησε.