«Δεν το πιστεύω ότι έχει γίνει αυτο το πράγμα...» - Ξέσπασε σε κλάματα η Γωγώ Γαρυφάλλου για τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη

Δείτε το βίντεο

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Ξέσπασε σε λυγμούς η Γωγώ Γαρυφάλλου για τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη, μιλώντας στην εκπομπή Breakfast@star, το πρωί της Τρίτης 19/12. Η στενή φίλη της οικογένειας είναι σοκαρισμένη ενώ τα σπαρακτικά της λόγια προκάλεσαν συγκίνηση. Υπενθυνίζουμε ότι πρώτο το youweekly έκανε γνωστό ότι ο αγαπημένος τραγουδιστής έφυγε από τη ζωη.

Ο Νίκος Φλωρινιώτης,πριν από λίγους μήνες είχε παραχωρήσει μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί στην δύσκολη περιπέτειά του με τον καρκίνο. «Είχα φριχτούς πόνους. Προς το παρόν κάνω ανοσοθεραπεία, μετά χημειοθεραπείες, μετά ακτινοβολίες, αλλά μπορεί να μην χρειαστούν. Μου είπε ο γιατρός μου ότι μπορεί να τη γλιτώσω. Το είχα πέντε χρόνια και δεν το ήξερα. Μου είπαν οι γιατροί πως μες στην ατυχία μου ήμουν τυχερός γιατί αυτό προχωρούσε πάρα πολύ αργά και εκδηλώθηκε πριν 1,5 χρόνο. Νόμιζα ότι ήταν λίπωμα, το αφαίρεσα και πάλι δεν έδωσα σημασία....» είπε μεταξύ άλλων (δείτε εδώ όλα όσα εξομολογήθηκε).

Τα σπαρακτικά λόγια της Γωγώς Γαρυφάλλου

«Είναι σοκαριστικό. Πίστευα ότι ο Θεός θα τον κάνει καλά! Τρέμω! Είμαι στη δουλειά, δεν μπορώ να πιστέψω.... μίλησα με την Άννα, εγώ δεν είμαι φίλη είμαι οικογένεια. Δεν το πιστεύω ότι έχει γίνει αυτο το πράγμα για τον Νίκο δεν μπορώ να το διανοηθώ. Η Άννα του καρτούσε το χέρι του έλεγε "κούκλε μου"... όλη η οικογένεια δεν είναι καλά. Εγώ την Άννα δεν υπάρχει περίπτωση να την αφήσω ποτέ. Το χα πει και όταν έφυγε ψηλά ο κύριος Γιάννης. Ότι δεν θα την εγκαταλείψω ποτέ. Δεν μπορώ να το πιστέψω...»

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η ανάρτηση του Νίκου Φλωρινιώτη μέσα από το νοσοκομείο

Τον τελευταίο καιρό νοσηλευόταν στο Λαϊκό νοσοκομείο και κατά την διάρκεια της νοσηλείας του αυτής είχε προβεί σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, μια ανάρτηση που ήταν και η τελευταία του αφού πλέον δεν είναι πια μαζί μας...

«Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον Κ.Κωστα Χαρδαβέλλα για την τιμή που μου έκανε και ήρθε να με δει στο νοσοκομείο και να μου χαρίσει το βιβλίο του υπογράφοντας το, δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι ήταν από τους πρώτους όταν έμαθε για το πρόβλημα υγείας μου και με πήρε τηλέφωνο να μου δώσει κουράγιο!!!», είχε γράψει χαρακτηριστικά.