«Η Αννούλα του έπιασε τα πόδια, ήταν παγωμένα και φώναξε τους γιατρούς...» - Συγκλονιστική αποκάλυψη για το θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη

Το πάρτι που ετοίμαζε για τα αγαπημένα του πρόσωπα λίγο πριν φύγει από τη ζωή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Συγκλονισμένη είναι η ελληνική τηλεόραση με την είδηση που σας μεταφέραμε εμείς πρώτοι, πως ο Νίκος Φλωρινιώτης έχασε τη μάχη με τον καρκίνο του δέρματος και έφυγε από τη ζωή. Ο γιος του αείμνηστου Γιάννη Φλωρινιώτη που πέθανε πριν 6 μήνες, νοσηλευόταν εδώ και αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο, με την οικογένεια του να βρίσκεται στο πλευρό του. Η αδερφή του μάλιστα, Άννα, καθόταν συνεχώς στο προσκεφάλι του, αφού του είχε μεγάλη αδυναμία.

Στην εκπομπή Super Κατερίνα σήμερα 19/12 μίλησε η Γωγώ Γαρυφάλλου η οποία σπάραξε στο κλάμα, αφού έχει στενή φιλική σχέση με όλη την οικογένεια και τον Γιάννη Φλωρινιώτη τον είχε σαν πατέρα της.

Οι δηλώσεις της Γαρυφάλλου για το θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη

«Δεν μπορεί να είναι αλήθεια. Είναι το μεγαλύτερο ψέμα που μπορεί να ακουστεί ποτέ. Ερχόμουν στην εργασία μου στο κανάλι και ενημερώθηκα από τους δημοσιογράφους. Δεν μπορώ να πιστέψω πως ο Νικολάκης οδηγείται στην κατοικία των αγγέλων και θα συναντήσει τον μπαμπά του. Η Άννα είναι μαζί του, ζει τις τελευταίες στιγμές με τον αδερφούλη της. Είμαι συγκλονισμένη, έχω τρελαθεί. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Παρασκευή τον είδα τελευταία φορά... Α ρε Νίκο, α ρε Νίκο. 2 ανθρώπους μέσα σε 6 μήνες;», είχε χαρακτηριστικά.

Δείτε την συνέντευξη του που βγήκε στον αέρα σήμερα 19/12 ωστόσο την έδωσε λίγο πριν φύγει από τη ζωή και δεν πρόλαβε να την δει.

Οι αποκαλύψεις του Χάρη Ακριτίδη

Αμέσως μετά μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης μίλησε και ο Χάρης Ακριτίδης, ο οποίος αποκάλυψε το πάρτι που ετοίμαζε ο Νίκος Φλωρινιώτης.

«Ήμουν ο καλλιτεχνικός του πατέρας. Ήταν παραπαίδι μου. Είχε πολλά σκαμπανεβάσματα με την υγεία του. Ξαφνικά έγινε πολύ καλά την προηγούμενη εβδομάδα ήταν πολύ χαρούμενος. Ετοίμαζε πάρτι για την γιορτή του. Εκεί που με τρέλανε είναι που μου είπε "θέλω να κάνω ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι στο σπίτι μου" μου έπεσε το τηλέφωνο από το χέρι. Όταν πήγα ακόμα καταλάβαινε. Είχε πολλά όνειρα. Ήθελε πολύ να δουλεύει. Μιλάω συνέχεια με την αδερφή του. Του έπιασε τα πόδια επειδή ήταν παγωμένα και φώναξε τους γιατρούς. Ήταν ένα άγιο παιδί, ένα ιδιαίτερο παιδί», είπε.

«Πιστεύω το ήξερε ότι θα φύγει. Ετοίμαζε ένα πάρτι. Δεν ξέρω παιδιά έχω συγκλονιστεί... Είναι αμαρτία να χάνονται τόσο νέα και καλά παιδιά», συμπλήρωσε.