Έχουν ''οργώσει'' το Las Vegas - Φωτογραφίες από το ρομαντικό ταξίδι Αντωνά & Σοϊλέδη λίγο πριν από το γάμο τους

Μοναδικές στιγμές για το ζευγάρι!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης αυτές τις ημέρες βρίσκονται στο Las Vegas μιας και αυτή την περίοδο οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του ζευγαριού τους επιτρέπει να απολαμβάνουν στιγμές πιο ιδιαίτερες μεταξύ τους.

Μέσα από φωτογραφίες που δημοσιεύουν και οι δύο στο instagram βλέπουμε πως τα περνάνε στην Αμερική με τον ποδοσφαιριστή και τη ραδιοφωνική παραγωγό να γεμίζουν με νέες εικόνες και μοναδικές εμπειρίες γνωρίζοντας καινούργιες περιοχές.

Φωτογραφίες από το ταξίδι της Αντωνά και του Σοϊλέδη στο Λας Βέγκας

Να τονίσουμε στο σημείο αυτό, πως λίγο καιρό πριν από το ταξίδι η Μαρία Αντωνά είχε ανακοινώσει σε εκπομπή, πως στο ταξίδι αυτό θα πάνε μαζί με τον Πηλαδάκη και την Παναγιωτακόπουλου υπονοώντας, πως ίσως παντρευτεί κάποιο ζευγάρι εκεί (δείτε εδώ).

Μαρία Αντωνά - Ταξίδι
Μαρία Αντωνά - Άρης Σοϊλεδης

Τα σχόλια στο instagram για την ακύρωση του γάμου τους

Πολλοί ήταν εκείνοι, που έκαναν λόγο για κρίση στη σχέση του ζευγαριού, πως κάτι συμβαίνει ανάμεσα τους με τη Μαρία Αντωνά να είναι αυτή, που κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις περισσότερο από κάθε άλλον (δείτε εδώ τον εκνευρισμό της στις φήμες χωρισμού).

Το βράδυ της Παρασκευής (20/10) το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει ένα live στο instagram απαντώντας σε πολλές ερωτήσεις μεταξύ άλλων και για τον γάμο τους, με το απόσπασμα να προβάλλεται το Σάββατο (21/10) στην εκπομπή Γειά σου.

«Στον Άρη αγαπάω πολλά πράγματα, όπως υπάρχουν και πολλά πράγματα, που αγαπώ», είπε η Μαρία Αντωνά.